Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmiben nem tud dönteni?

Figyelt kérdés
Ismertek olyan embert, akinek hasonló problémája volt? A férjem egyre jobban belecsúszik abba, hogy - mint a good place-ben a Chidi - nem tud dönteni. Olyan kérdésekben is, hogy mit eszik vacsorára, milyen sajtot vegyen a boltban, de ami nagyobb gond, hogy olyanokban is, hogy a munkája során mit kéne csinálnia vagy mi legyen a gyerekkel, nagyon sok időbe telik meghozni egy döntést. Hallott már valaki ilyesmiről? Mi lehetett az oka?
2023. okt. 30. 21:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#10 Miből gondolod, hogy nekem is kell pszichológus? És párkapcsolati terapeuta?
2023. okt. 31. 11:42
 12/14 anonim ***** válasza:
53%
Mert valamiért a problémákat keresed és nem a megoldást. Vagy közös erővel hozzátok ezt helyre vagy most szakítsatok vagy még időben szakemberek segítségével derülljön ki, hogy jobb ha ennek a kapcsolatnak a vége. És légy szíves Te is tegyél a kapcsolatért, természetesen ez a másik fêltől is elvárás. De ha Te nem vagy hajlandó tenni, akkor inkább azonnal szakíts!
2023. okt. 31. 11:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Kérdezô, sok esetben érdemes átgondolni, hogy milyen tanácsot fogadsz meg. Sajnos egyre többször okoskodnak ebben a kategóriában azok, akiknek az életben nem volt még kapcsolata.

Csak szólok.

Akinek nem inge ...

2023. okt. 31. 12:04
 14/14 anonim ***** válasza:
10 és 12 vagyok és volt párkapcsolatom, több isInkább egyedül lenni, mint egy rossz párkapcsolat. Ez a tapasztalatom. Az oldal lényege pont az hogy sok féle ember leírja a véleményét. Nem biztos hogy az enyém a helyes, de amit eddig tapasztaltam az életben ez a véleményem. Természetesen más meg mást tapasztalt. Én nyilván azt gondolom korrekt választ adtam, de nagy valószínűséggel az is akinek azt gondolja, aki velem ellentétest ír le. Ezek vélemények. A döntést egyedül a kérdeznek kell meghozni. Nem felelős a döntéséért még egy nagyon jó barátnője sem,nemhogy az itt válaszoló emberek. De fel lehet mérni kb a válaszolók hànyada gondolkodik így vagy úgy vagy amúgy. Természetesen kitartást kívánok a kérdezőnek és sok szerencsét bármi is történik köztetek!
2023. okt. 31. 12:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!