Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a kapcsolat elején rengeteg a szex, idővel folyamatosan csökken?
Én vagyok a pasi.
Egy éve vagyunk együtt.
Első félévben rengeteget szexelünk. Én nagyon perverz, és nagyon kanos vagyok állandóan. Szóval szinte mindenre nyitott vagyok szex terén. Azt se lehet mondani, hogy unalmas a szex mert nagyon nyitott vagyok az új dolgokra. Ezt a barátnőm is tudja. Félév utan drasztikusan kevés lett a szex. Mára már szinte nincs. Mindig valamivel kibújik a szex alól. De miert? Miért csökken a szex mennyisége? Mik lehetnek a bajok?
Nem törvényszerű, mi pl minden másnap együtt vagyunk (8 éve együtt élünk).
Neki ellenben ennyi az igénye. Szakíts, ha neked nem oké.
Mert sók nő annyira hülye, hogy, egy idő után már csak a pasi kell nekik, de a szex már nem. Minegyik így van beallítva.
Csak tudnám, hogy akkor miért akarnak ezek a nők pasit maguk mellé, ha egy idő után csak kínozzák a pasit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!