Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valamilyen okból több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valamilyen okból több szabid van jóval mint a párodnak, nagyobb mennyiségű házimunkát végeznél el?

Figyelt kérdés

Mondjuk neked szabad a nyarad, egész nap "otthon vagy", csinálnál mindent a párod helyett is, hogy neki könnyebb legyen, vagy egyszerűen élveznéd a szabid, hisz ugyanúgy megérdemelted, mintha év közben járna, csak ez tömbösítve van. Mit szólnál, ha elvárná a párod, hogy amíg "semmit sem csinálsz"(de fizetve vagy) vidd az egész háztartást, mert neki dolgoznia kell?

Érdekel ez vállalkozóknál is, meg tanároknál is! És nem egy egy alkalomra gondolok, hogy munka után pl nyugiban lehessen szexelni vagy kimozdulni, hanem napi jelleggel. Fordított nemeknél is! Senki sem végez kemény fizikai munkát.

2023. okt. 22. 06:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Nyilván ő sem végez több házimunkát, mikor ő van szabin, csak frusztrálja, hogy te huzamosabb ideig vagy, ő meg nem"

Megbeszélném vele ezt a pontot, mert egy teljesen logikus, önreflektáló érv. Illetve ha ez a helyzet, valószínűleg más problémátok is van a kapcsolatban és ezért ilyen viharos a viszony.

2023. okt. 22. 10:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Én nem lennék együtt olyan emberrel, akiben bármilyen frusztráció van irányomba, nyilván rendet tartanék magam után, de nem azért van a szabadságom, hogy a másiknak jobb legyen, szóval ne pattogjon amiatt, ha neki is ugyanúgy el kell néha pakolnia, mosogatnia.

Abban az esetben esetleg jogosan lenne morcos, ha hatalmas kupikat csinálnék minden nap, de mondjuk én pont akkor szoktam rendetlenséget hagyni, amikor dolgozom, mert reggel nincs időm elpakolni magam után, este meg ha főzök, már nincs kedvem még mosogatni is, hanem inkább pihenek, hétvégén meg szabadság alatt többnyire rendet tartok, kétszemélyes háztartásban is nyilván beleférne, hogy ezt-azt megcsináljak ilyenkor utána, amire nem volt ideje, de azt ne várja, hogy neki a kisujját se kell mozdítania, amíg én szabadságon vagyok.

2023. okt. 22. 10:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Én ebbe a hibába estem, évente 3 hónapot nem dolgozom, első alkalommal megcsináltam mindent ez alatt, amiből idővel nem köszönet hanem elvárás lett. Mikor újra kezdtem dolgozni, az én melóm sokkal húzósabb mint az övé, mégis elvárta hogy továbbra is mindent megcsináljak, állandó veszekedés volt, és mivel friss volt a kapcsolat, én hülye meg tűrtem.

Aztán idővel sikerült kialakítani egy normális módszert, amíg szabin vagyok, jóval több dolgot csinálok, de azért ő is csinál mindig valamit, mondjuk legyen 75-25%, amikor meg mindketten dolgozunk, ő csinál egy kicsit többet (mondjuk legyen 60-40% bár nyilván nehéz ezt százalékosan kiszámolni).

2024. jan. 11. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!