Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebben a helyzetben mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben mit tegyek? Figyeljem a barátnőmet?

Figyelt kérdés

A mostani barátnőm férjezett és elvileg (tehát azok alapján amit mondott) válni fog. Azonban elkezdett gyanús lenni.

Az előzmények:

2 hónapja ismerkedtünk össze, a férjével pedig elméletileg egy-másfél éve nincs együtt. Viszont még nem váltak el és nem tudom miért (talán a férfi erőszakossága miatt, amit később kifejtek). Elvileg jövő hónapban megy ügyvédhez, de a téma pihentetve volt, nem is beszéltek nagyon erről.

A férje csalta, verte, ütötte, a barátnőm pedig erre úgy reagált, hogy ő is beszállt a buliba, tehát verekedett vele (elvileg). Alapvetően nem értem meg, hogy ilyenkor miért nem hagyja az egészet a fenébe és hagyja ott az illetőt.

Van egy közös albérletük, amit fizetnek. Ez nekem nagyon fura, mert ha egy-másfél éve nincsenek együtt, akkor az hogy lehet, hogy továbbra is fizetik? Miért nem bontják fel a szerződést? Nem értem és a párom csak azzal tud érvelni, hogy a tulaj nem kereste. Továbbá az is különös, hogy 2-3 hónapja még ott lakott a barátnőm (a pasas elvileg kiköltözött), elköltözni csak most költözött el.

Még csak most voltak viták azzal kapcsolatban, hogy ki maradjon ott. A férje "nyert", ő ott marad, a párom önként eljön.

Ami nagyon fura nekem, az az, hogy a cuccainak nagy része még ott van. Ez is érdekes, tekintettel arra, hogy mennyi ideje nincsenek együtt.

Két hete elmesélte a párom, hogy a lakásról lesz egy a tulajjal és a férjével való közös beszélgetése. A találkozás előtt azt mondta, hogy a tulaj nélkül fel sem merne menni a lakásba.

Viszont megvárta a beszélgetés végét és a tulaj elment. Erre ő meg önszántából fennmaradt a férjével, amiből elvileg egy verekedés lett, egymásnak estek. Én ezen kiégtem, nem értem ezt az erőszakot és azt sem, hogy miért kereste ezt a típusú kontaktot vele, elvégre "verte".

Megígértettem vele, hogy ilyet többet nem csinál, azt mondta rendben. Betudtam annak az egészet, hogy mivel fiatal (mint én), ezért csinál hülyeségeket.

A mostani helyzet:

Igen ám, de nemrég észrevettem, hogy a párom egyik autója a férje lakása előtt parkol (a beszélgetésük után egy héttel). Nem szóltam neki erről. Azt viszont kisilabizáltam, hogy ő aznap a másik autóját használta, tehát ezt az autót otthagyta a lakás előtt, feltehetőleg a férjének. Erről semmit sem említett nekem, pedig alapvetően minden elmesél.

Pár nappal később felmentünk közösen - a férje távollétében - a cuccaiért, mert el szerette volna hozni őket (csak egy kis részét sikerült).

Láttam, hogy az említett autó forgalmi engedélye és az egyik kulcsa ott van a lakáson, a férje kezelésében.

Kérdeztem mi ennek az oka, erre annyit felelt, hogy nem találkozott vele a "beszélgetés" óta és csak ott hagyta a kocsi cuccait, amikor utoljára találkozott vele. Azt nem mondta el miért.

Ez teljes bullshit, elvégre láttam az autóját a beszélgetés után egy héttel, ráadásul egy fizetős parkolóban. Fizetős parkolóban csak nem hagyja ott egy hétig...

Ma rákérdeztem, hogy miért van az autó a férjénél és láttam rajta, hogy megijedt a kérdéstől. Azt mondta, hogy nincs nála, nyugodtan csekkoljam le a másik lakás előtt.

Lecsekkoltam, valóban ott volt. Viszont azt az autót a férje lakásától valakinek el kellett vinnie az ő lakásához. A forgalmi engedély és a kulcs nélkül viszont elég érdekes, hogy elhozta a járgányt.

Tehát az a feltételezésem, hogy valamilyen oknál fogva ő továbbra is találkozik a férjével és ezt nem vallja be nekem.

Ti mit szűrtök le a dologból azon kívül, hogy teljesen meghülyülök az "érdekes" dolgaitól? A leírtak nem szubjektív dolgok, hanem tények.

2023. okt. 20. 18:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg talonban tart téged.

Elég sok esetben a gyanakvások nem megalapozatlanok.

2023. okt. 20. 18:44
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Mivelhogy imádnak verekedni ezért fogják folytatni a visszonyt HA már nem folytatják most is. De mégha nincs/nem is lesz úgy jobb ha megszabadulsz tőle, mert téged ugyanugy pofozna, vagy tönkretenne az ex miatt elszenvedettek miatt. Egyszerűen pszichológiai tanácsadásokra lenne szuksege hiszen toxikus kapcsolatban volt/van és rád fogja kivetíteni. Ha jót akarsz magadnak menekülsz.
2023. okt. 20. 18:47
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
(LOL, össze-vissza jött ki egy nondat, de remélem azért érthető a lényeg)
2023. okt. 20. 18:48
 4/17 Bitorló37 ***** válasza:
100%
Champollion forog a sírjában, de tényleg (sírva röhögős smile helye)
2023. okt. 20. 18:50
 5/17 A kérdező kommentje:
#4. Adj már rendes választ légyszi. Kiváncsi vagyok.
2023. okt. 20. 18:57
 6/17 Bitorló37 ***** válasza:
Azt se értem miről hadoválsz itt, hogyan lehet erre normális választ adni?
2023. okt. 20. 19:00
 7/17 A kérdező kommentje:
Valahogy csak lehet értelmezni...
2023. okt. 20. 19:03
 8/17 anonim ***** válasza:
46%
A kocsit otthagyta, mert egy hétig a férjének kellett? Hm, azért ijedt meg, mert félt hogy tőled is kap?
2023. okt. 20. 19:03
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Mit tegyél? Hagyd a francba ezt a zűrös nőt.
2023. okt. 20. 19:21
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

A nő nem tud elszakadni a férjétől sem fizikailag sem érzelmileg.

Soha nem jönnék össze ilyen nővel akinek nem renzeződtek a dolgai. A későbbiekben magyon sok álmatlan éjszakád lrsz miatta.

Én azt mondanám: kapsz 2 hónapot hogy totál lerendezd a dolgaidat utána beszélünk.

Ismertem ilyen párt. Még egy évvel a szakítás után is összejártak dugni, előtte meg ütötték verték egymást.

Itt szerintem a nő is simán lehet bántalmazó aki nem tudja elengedni a férjét.

Ha valakit bántalmaznak az a szakítást, költözést lerendezi egy nap alatt, utána kerüli a bántalmazót, nem feljár hozzá és találkozgatnak.

Kerüld el messzire ezt a nőt mert nagy bajt fog okozni neked.

2023. okt. 20. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!