Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm egyre jobban elhízik....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm egyre jobban elhízik. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Kb 50 kiló körül volt amikor megismertem, mostmár jócskán becsúszott 70 fölé.

Kezdek kiábrándulni belőle. Nem tetszenek a kövér nők. Megmondtam neki is hogy szakítani fogok vele, ha így folytatja. Ilyenkor mindig megígéri hogy persze változtat és neki se tetszik stb, de mégis ugyanúgy megy tovább minden.

Este nassolás, fagyika, kekszecske, chips és hiába szólok rá hogy nem kéne mindig jövőhéttől kezdődik az életmodváltás.

Mostmár rendesen hurkás a hasa, összeérnek a combjai, vastag a karja, pedig régen egy nagyon szép lány volt.

2023. okt. 18. 20:43
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
32%

És mi lenne ha a sok szemét hízlaló nassolnivaló nem lenne megvéve? Vagy pl feleannyi? Sőt mondok jobbat, szépen lassan átváltani egészséges nassolnivalókra. Magvak pl meg hasonlók.

Mármint értem én, a motiváció is kell. De ha meg lenne válogatva mi van megvéve, egyrészt több pénz maradna más dolgokra, másrészt pedig lehet lassulna ez az egész hízás dolog is.

Aztán lehet tényleg megette a fene az egészet. Mert azt is láttam igérgetések vannak amiket áthág. Szóval vannak ott más bajok is nálatok, tisztelet, megbízhatóság. Ezeket is vhogy rendezni kéne, mert ez a hízós igérgetős dolog inkább csak vmi másik probléma tünete szerintem.

2023. okt. 18. 21:31
 22/41 anonim ***** válasza:
76%

#16: "Reggel 7től este6ig dolgozom. Hazaérek kb fél7, 7re és egésznap megyek, járok. Tudjátok ki fog még kocogni menni este amikor csak arra vágyom h lefekhessek a kanapéra."

Ha már itt tartunk, ez sem normális. Biztos, hogy kapcsolatnak lehet nevezni, amiben ti éltek?

2023. okt. 18. 21:50
 23/41 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem a te dolgod lenne elvinni őt megfuttatni, nem egy kutyáról beszélünk :D Gondolom ő valami ülőmunkát végez, amellett muszáj lenne pedig mozogni, mert egy enyhe elhízásnál komolyabb gondjai is lehetnek később. Lehet egyébként nyugodtan néha fagyikázni meg minden, ha elég aktív mellette. Én nyugodt szívvel bevágok egyedül egy egész sajttortát néha két nap alatt, de nem hízok el, mert nem a napi 3000 kalória az alap, meg mozgok eleget. Lehet, hogy rossz elképzelései vannak az életmódváltásról, azért nem tudja rávenni magát, mert az hiszi, az valami nagyon zord, önmegtartóztatós, szenvedésekkel teli dolog :D
2023. okt. 18. 22:17
 24/41 anonim ***** válasza:
75%

"Reggel 7től este6ig dolgozom. Hazaérek kb fél7, 7re"

Tehát az esti baszásra ne érjen össze a combja.

2023. okt. 18. 22:19
 25/41 anonim ***** válasza:
32%

Egyszerű. Ha nincs otthon nasi akkor nem eszik.

Csak egészséges kaját vegyetek, abból is keveset és azt kell beosztani.

2023. okt. 18. 22:28
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha függő, lemegy venni vagy rendel.
2023. okt. 18. 22:38
 27/41 anonim ***** válasza:
29%

Szakits vele, biztosan talál ezer pasit, akinek bejön. 😇

Szívesen

2023. okt. 18. 22:47
 28/41 anonim ***** válasza:
28%

Hű milyen komoly lehet a ti kapcsolatot :D gondolom terhesség után is ugyan ezt fogod neki majd mondani. Még ,hogy majd legyen majd feszesebb mert sajnos neked ez már nem jön be :( .

Annyira sajnálom , hogy a pasik teste ilyen nehezen változik meg és nem fog lógni a mellük a kor haladtával , meg nem lesz már szűkebb a puncijuk se. Tényleg annyira sajnállak téged....ja nem.

2023. okt. 18. 23:20
 29/41 anonim ***** válasza:
39%

Hát elég normális válaszokat kaptál ahhoz képest higy itt ezen sz oldalon merészelted kifejezni a nem tetszésed egy nő súlya miatt.

Az hogy ne legyen otthon nasi, ha akarja úgyis megveszi magának.

Nálunk 153cm barátnőm és most 75kg, de 59kg volt régen. Én nem változtam.

Figyelmeztette a doki is h nehezebb lesz a gyerekvállalás ha nem figyel a súlyára ( 7éve volt). Álma h gyereke legyen, ez se ébresztette rá se át én szavaim, se az h rossz fizikai állapotba került.

Lett egy inzulinrezisztenciaja de ez se hat rá..

2023. okt. 19. 00:33
 30/41 anonim ***** válasza:
55%

Nem tűnik fel ,hogy csak a pasiknak nincs problémája a súlyukkal...tudatlanok vagyok. Ha tudnátok milyen gyakori ha egy nő cukorbeteg vagy rezisztens lesz a terhessegtől... vagy egyáltalán hogy a női test nem olyan egyszerűen működik mint a férfiaké... Nagyon könnyű kisajátítani a másik testét csak erre senkinek nincs joga valójában. Az hogy ha te emiatt szeretsz ki a párodból, mert már nem sexy és vonzó ...az egy rohadtul felszínes kapcsolat valaki részéről.....

Akkor fordítsuk meg a dolgot, ha te hiznál el és a nő nem és ez neki nem teszik ki is dobna érte te se vennéd zokon? Ja az már nem lenne normális, mert a nők nem ilyenek és az elhízott pasijukat is szeretik feltétel nélkül...

2023. okt. 19. 01:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!