Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én nem nézek meg másokat, Ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én nem nézek meg másokat, Ő meg igen?

Figyelt kérdés

Mondtam barátomnak, hogy szerintem egy kapcsolatban ha a másik megnéz egy ellenkező neműt és vonzónak találja, az szerintem rossz dolog. Aztmondta az nem tudatosan dől el, és szerinte ez hülyeség, hogy ez szerintem nem jó dolog. Nekem ő az első barátom, de nem látok mást aki vonzó lenne számomra, nem érdekel más, csak ő.

Nem érzem magam elégnek neki, pedig a környezetem szerint csinos, vonzó lány vagyok.

Nem vagyok elég neki, vagy nekem kell fejlődnöm érzelmileg ilyen téren?

22/L

2023. okt. 17. 21:25
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
Nézés és nézés közt van különbség, ha zavar gondolom azért van mert tiszteletlen a szituáció… ez a szomorú.
2023. okt. 17. 21:32
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
Sokat kell fejlődnöd. Lószxrt sem tudsz a férfiakról!
2023. okt. 17. 21:32
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

Igaza van a barátodnak.

Nem a bunkó bámulásról beszélek (az egy szingli részéről is tirpák dolog), de attól, hogy van párod még telejsen normális, hogy más embereket is vonzónak találsz. Attól, hogy kapcsolatot kezdesz valakivel, hirtelen nem vakulsz vagy veszted el teljesen az esztétikai érzékedet.

De ismétlem, a bámészkodás meg az idegenek után koslatás természetesem gáz.

2023. okt. 17. 21:33
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Kérdés mióta vagytok együtt, mert ha full szerelmes, akkor bár ránéz egyszer kétszer valakire és még konstantálja is hogy jó nő attól még te vagy neki a legszebb, mert hát a szerelem vak. Ha már elmúlt a szerelem, vagy nem is volt az akkor természetes, hogy másra nem csak ránéz hanem tényleg megnézi és még be is indul rá.
2023. okt. 17. 21:39
 5/10 anonim válasza:
78%
A rossz dolog nem ott kezdődik, hogy meglát valakit és vonzónak találja. Ezzel nem lehet mit kezdeni, mert véleménye mindenkinek van. Viszont akkor van baj, ha a látottak annyira beindítják a gondolatait, lekötik a figyelmét még utólag is, hogy hozzád képest előtérbe helyezi azt.
2023. okt. 17. 21:39
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Valj olyanna,akit mas ferfiak megneznek.
2023. okt. 17. 22:18
 7/10 anonim ***** válasza:
63%

Bocs , de itt neked kell fejlődnöd.

Amit írsz az mind tévedés.

2023. okt. 17. 22:23
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
Én csak vak férfival jövök össze.
2023. okt. 17. 22:55
 9/10 anonim ***** válasza:
54%

Mindig lesznek szebb nők és vonzóbb férfiak.

Az a lényeg hogy veled van. Minden pasi megbámul egy jó nőt, attól még szerethet téged.

Mellesleg a nők is megbámulják a jó pasikat, csak álszentek.

2023. okt. 17. 23:24
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

van amikor fejben vetkőztetjük a csajokat főleg ha át üt a fehérnemű, vagy feszülős ruhákat hordanak.

fel keltik a nők ilyenkor a szexuális fantáziát, és vannak olyan esetek hogy igen is át fut az agyunkon , hogy tudnánk mit kezdeni az ágyban az adott nővel.

extrémebb esetben el is képzeljük és ennyi a dolog teteje.

ettől még szerelmesek vagyunk a párunkba ez nem meg csalás.

és a nők is ilyenek, te valószínűleg vállogatós vagy meg még fiatal és lehet alacsony a libidód de fogadd el hogy az emberek többsége ezen a skálán mozog és kész nincsen mit tenni.

2023. okt. 18. 06:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!