Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én nem nézek meg másokat, Ő meg igen?
Mondtam barátomnak, hogy szerintem egy kapcsolatban ha a másik megnéz egy ellenkező neműt és vonzónak találja, az szerintem rossz dolog. Aztmondta az nem tudatosan dől el, és szerinte ez hülyeség, hogy ez szerintem nem jó dolog. Nekem ő az első barátom, de nem látok mást aki vonzó lenne számomra, nem érdekel más, csak ő.
Nem érzem magam elégnek neki, pedig a környezetem szerint csinos, vonzó lány vagyok.
Nem vagyok elég neki, vagy nekem kell fejlődnöm érzelmileg ilyen téren?
22/L
Igaza van a barátodnak.
Nem a bunkó bámulásról beszélek (az egy szingli részéről is tirpák dolog), de attól, hogy van párod még telejsen normális, hogy más embereket is vonzónak találsz. Attól, hogy kapcsolatot kezdesz valakivel, hirtelen nem vakulsz vagy veszted el teljesen az esztétikai érzékedet.
De ismétlem, a bámészkodás meg az idegenek után koslatás természetesem gáz.
Bocs , de itt neked kell fejlődnöd.
Amit írsz az mind tévedés.
Mindig lesznek szebb nők és vonzóbb férfiak.
Az a lényeg hogy veled van. Minden pasi megbámul egy jó nőt, attól még szerethet téged.
Mellesleg a nők is megbámulják a jó pasikat, csak álszentek.
van amikor fejben vetkőztetjük a csajokat főleg ha át üt a fehérnemű, vagy feszülős ruhákat hordanak.
fel keltik a nők ilyenkor a szexuális fantáziát, és vannak olyan esetek hogy igen is át fut az agyunkon , hogy tudnánk mit kezdeni az ágyban az adott nővel.
extrémebb esetben el is képzeljük és ennyi a dolog teteje.
ettől még szerelmesek vagyunk a párunkba ez nem meg csalás.
és a nők is ilyenek, te valószínűleg vállogatós vagy meg még fiatal és lehet alacsony a libidód de fogadd el hogy az emberek többsége ezen a skálán mozog és kész nincsen mit tenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!