Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy használhatnám fel a volt barátom féltékenységét a béküléshez?
Figyelt kérdés
3 hete szakított, de mihelyt más pasi szóba kerül a beszélgetések alkalmával, vagy lát valakivel, egyszerre lerí róla, hogy féltékeny. Egyszer már be is vallotta a szakítás óta, hogy majdnem nekiment egy srácnak, aki buliban odajött hozzám. Mikor megtudta, hogy csókolóztam valakivel, elküldött a francba, és azóta is többször megemlítette azt a srácot. Még az egyik exem legjobb haverját is megemlítette múltkor, mert látott vele beszélgetni. Persze általában tagadja a dolgot, de én látom rajta, hallom a hangján. Mégsem szeret, nem szerelmes belém, és nem akar velem kibékülni. Akkor mi akar ez lenni? Mit tehetnék vele, hogy rájöjjön, ez így nem oké, hogy mindenen kiakad, miközben neki állítólag nem kellek?2010. okt. 18. 19:12
1/2 anonim válasza:
Gondolom, a hiúsága nem bírja, hogy ilyen hamar túl vagy rajta.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem vagyok túl rajta, ezt ő is tudja. :(
2010. okt. 18. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!