Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 13 éves lány vagyok, szerintet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves lány vagyok, szerintetek megéri bepróbálkoznom egy 16 éves fiúnál?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik és állati kedves velem, meg is ölelt, de ő mindenkivel kedves így nem tudom eldönteni, hogy bejövök e neki. Ha szeretnétek még konkrétumokat, akkor írjátok! Köszi!
2010. okt. 18. 18:33
1 2
 11/17 Decoy ***** válasza:

most képzeld el hogy te nem akarsz majd vele szexelni max csak 15 évesen de ő most 16 tombolnak benne a hormonok és szted hogy fogja kibírni 2 évig? eléggé nagy önuralom kell ahhoz vagy ha kb minden nap kielégíted a jó sok pettinggel

16/f vagyok és van barátnőm egy évvel fiatalabb e nem akarja még elveszíteni így eléggé nehéz kibírnom hogy meg ne döntsem:/ de így is imádom^^

támogatnálak ha nem tudnám milyen nehéz és hogy sok fiúnak ebben az időben eléggé kevés az önuralmuk

Wilson voltam...

2010. okt. 20. 16:41
 12/17 A kérdező kommentje:
Ezt tudom én is ezért vannak kétségeim!
2010. okt. 20. 16:57
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is annyi idős vagyok mint te!

Azt tudom,hogy nekem is van egy fiú,aki nagyon tetszik. Ő 15,most kerüélt gimibe. Természetes hogy nem akar egy 7.-es lánnyal járni..akár szeretne engem,akér nem...ez most egy nagy lépés,és nekem tiszteletbe kell tartanom hogy most nem szeretne velem lenni

Meg igaza van az előző válaszolónak...egy ennyi odős fiúnak sokkal nagyobbak az elvárásaik. szóval vannak rendesek,akik várnának,de olyanok is akik meg simán megcsalnának,és az csak fájdalmat okozna neked!!!

De ahogy érzed...ha tényleg jófej,akkor legyél vele,de ne ugorj a nykába! lehet,ha közelről megismered,már nem olyan fantasztikus

meghát nem szeretheted...hiszen a szerelemhez ismerni is kell egymást,nem elég az msnezés meg az hogy néhyánszor megöleled,stb

tehát előbb kicsit ismerkedj,és ne áruld el neki hogy neked tetszik ő!:):)

13/lány

2010. okt. 20. 17:04
 14/17 anonim válasza:

Szerintem ha szereted, próbálj meg beszélni vele. Nem értek egyet a fentebb írtakkal, mert a szellemi érettséget nem korban mérik. Nem ismerlek így minősíteni nem akarlak, azt tanácsolom beszélj a fiúval. A 3 év korkülönbség két ember közt nem olyan sok, a lányok egyébként is korábban érnek hím embertársaiknál (kb 1-2-3 évvel).

fiú 21

2010. okt. 20. 17:22
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia az előző előtti vagyok!

én sem azt mondtam hogy ne próbálkozzon! csak azt hogy előbb ismerje meg....

amúgy igaza nvan az előttem szólónak...nem korban mérik a fejlettséget,és a lányok tényleg előbb érnek...de amit mondtam fenntartom:)

13/lány

2010. okt. 20. 17:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Megéri :)
2010. okt. 20. 17:32
 17/17 anonim válasza:

13 vagyok

16 a barátoom :)

Nemnagy a korkülönbség, de igen néha kellemetlen:)

Bár lefeküdni.. én jobban akarom mint ö, és én vagyok a 13.

Ha a fiút nemzavarja(mert sokakat zavar, fölegha csak barátként gondol rád)akkkor próbáld meg :)

2010. okt. 20. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!