Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hisztek az igaz, egész életen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek az igaz, egész életen át tartó szerelemben?

Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 15:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
igen!
2010. okt. 18. 16:10
 12/16 anonim ***** válasza:
igen :]
2010. okt. 18. 16:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

aki azt irta, hogy "6 hónap"... akkor én mutáns vagyok, mert én 5 éve szerelmes vagyok a (már) férjembe. Most is ugyanúgy rajongok érte, forrón vágyom rá (ha kell, le is teperem), legszívesebben bebújnék a bőre alá, hogy egyesüljek vele... imádom az illatát (betege vagyok), ha ránézek, mindig megcsiklandoz az érzés, hogy soha nem láttam még nála jóképűbb férfit... és még sorolhatnám. És nem hiszem, hogy pár hónap, vagy év, és elmúlik. Nem tudom magam őnélküle elképzelni, akár az életemet adnám érte.

Én hiszek a sírig és azon túl tartó szerelemben.

2010. okt. 18. 17:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen :)
2010. okt. 18. 18:26
 15/16 anonim válasza:

Csatlakozom az igenekhez :)

Hiszek benne

2010. okt. 18. 18:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Reménykedem benne, mert nem találom eleve lehetetlen dolognak. Hiszem, h létezik, és hogy legalább megközelítőleg leszek annyira leírhatatlanul szerlemes belé, mint most.:)
2010. okt. 19. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!