Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezd így bele?

Figyelt kérdés

Örülök ha lassan is de barátnőm elkezdett tornázni mivel 12kg plussz van rajta, nagyon sok mindene fáj emiatt.

Próbáltam erről beszélni vele korábban is.

Viszont azt hogy mondjam el neki hogy így nem lesz eredménye hogy heti egyszer kb 30percet mozog.

Utána rögtön vacsizik és ugyanúgy eszik bármit, mint hétkozben is.

Ennek így nincs eredménye és szerintem értelme sem.

2023. okt. 5. 22:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert nem hajlandó megérteni azt, hogy minden fogyókúra, minden módszer szart sem ér, ha nincs kalória deficit. Amíg többet visz be, mint amennyire szüksége van, az zsírként felhalmozódik. Mutasd meg ezt a választ neki.
2023. okt. 5. 22:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyrészt így, ahogy leírtad. Másrészt be kellene látnod, hogy ha őt ennyire nem érdekli, nem jár utána egyáltalán, ez nem fog menni. És nem azért mert te nem mondtál el neki mindent tökéletesen... Felnőtt ember.
2023. okt. 5. 22:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Vidd magaddal futni minden délután.
2023. okt. 5. 23:10
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem tud futni mert pár lépés után kapkod a levegoert. Emellett dagad a lába es fáj a forgója, dereka.

Voltunk dokinál de semmi komoly betegség nincs hála az égnek

2023. okt. 6. 00:13
 5/6 Laylah ***** válasza:
Azért 12 kg nem okoz ilyen szintű fájdalmakat, ott más lesz. 25-30 kiló plusz felett már valid lenne. A dagadó láb a mozgáshiány (és ahogy észrevettem, a túl magas szék) miatt lehet, a többi pedig az edzetlenség, sok ülés (gondolom ülő munka, vagy suli).
2023. okt. 6. 09:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, tudom genetika is okozza részben. Viszont smit írtál túlnyomórészt igaz. De sajnos ezek sem motiváljak
2023. okt. 6. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!