Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen az, hogy a nő folyamato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az, hogy a nő folyamatosan köszönetet vár a párjától az otthoni takarításért?

Figyelt kérdés
A férfi is ugyanúgy takarít a lakásban de nem vár semmiféle köszönetet mert alap dolognak tartja hogy rend legyen, köszönet nélkül. Ezzel szemben a nő hisztizik ha nem kap elismerést mert egyszer elmosogatott.
2023. okt. 5. 09:34
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
10%
10. Szerintem elkényezteted a pcsáját. Nagyon fordítva ül a lovon, általában a nők szokták a férfiakat kérni- könyörögni, hogy vegyen a kezébe egy felmosórongyot.
2023. okt. 5. 10:48
 12/42 anonim ***** válasza:
81%

Nekem jól esik amikor a párom megköszöni a házimunkát, ahogyan neki is jólesik.

Azt nem èrtem mièrt olyan nehèz kimondani hogy köszönöm stb..

2023. okt. 5. 10:49
 13/42 A kérdező kommentje:
Mégegyszer mondom, ha nem csináljuk meg, megesz minket a tonnányi retek. Miért kellene ezért köszönet?
2023. okt. 5. 10:51
 14/42 anonim ***** válasza:
0%
Itt mindegyikőtök sok buta! 🖕
2023. okt. 5. 10:51
 15/42 anonim ***** válasza:
100%

13. "ha nem csináljuk meg, megesz minket a tonnányi retek"

Ember, dehát ez mindenhol így van! Ha nem csináljuk meg, minket is megesz előbb-utóbb a kosz.

2023. okt. 5. 10:53
 16/42 anonim ***** válasza:
93%
13. Oké, te nem kérsz köszönetet. Ő meg kér. Na és? Nem vagytok egyformák, ennyi. Ő szereti, ha megköszönöd, te meg nem.
2023. okt. 5. 10:54
 17/42 anonim ***** válasza:
91%

"Szerintem elkényezteted a pcsáját. Nagyon fordítva ül a lovon, általában a nők szokták a férfiakat kérni- könyörögni, hogy vegyen a kezébe egy felmosórongyot."

Hú, de el van kényeztetve a pcsája azzal, hogy végez házimunkát a párja!

Az lenne az alap, hogy a nő csinálja, az a férfi cukisága én fantasztikussága, szívessége, hogy besegít! :)

2023. okt. 5. 11:01
 18/42 anonim ***** válasza:
91%

Minket is megenne a kosz ha nem csinálnánk.

Attól függetlenül annyit mondani hogy köszönöm nem nehèz, ès jobb szájízzel csinálja az ember utána.

Ilyeneken elbukni egy kapcsolatot.

2023. okt. 5. 11:07
 19/42 anonim ***** válasza:
88%
Trollkodsz, és azt is elég átlátszóan.
2023. okt. 5. 11:20
 20/42 anonim ***** válasza:
88%
Tehát a párodnak van egy igénye, amit te telibeszarsz csak azért, mert te másképp működsz a témában. Biztos belehalnál ha kimondanád a köszönömöt.. tényleg egy főnyeremény vagy, nem is értem miért nem értékelnek.. 🙄
2023. okt. 5. 11:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!