Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a barátom bárhova mehet, én meg nem?
Ameddig vele maradsz ilyen körülmények között, addig szerintem ne panaszkodj.
Az aranx kalitka is kalitka. Még együtt sem éltek és rendszabályoz, rádtelepszik.
"Miért van az, ..." Mert hagyod.
Engem férfiként szoktak sokszor ilyen kalitkába zárni akarni :( Mindig lelépek ha nagyon szorul körülöttem az élettér...
Sztem tedd te is ezt.
28F
Nem azért, mert férfi vagy. Hanem ezért: "Valszeg kiszínezed, ahogy a legtöbb nő teszi". Miért kellett ez? Bőven ismerek ilyen párokat. Ez is egy bántalmazó kapcsolat.
Kérdező, menekülj. Az lesz a vége, hogy mindenkitől el fog vágni. Most még van kiút. Ha összeköltöztök, már nehezebb lesz. Ha gyereketek születik, szinte lehetetlen.
Persze esélyes, hogy itt jön a "de szeretem", meg az "ezen kívül minden happy". De hallgass a tapasztaltabbakra, kérlek. Neked is csak ez az egy életed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!