Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a barátom bárhova mehet, én meg nem?

Figyelt kérdés
Bár még nem élünk együtt, de a barátom azt mondta, hogy míg ő a hobbiját űzi, addig én otthon csináljam a dolgomat, és nem örülne neki, ha csavarognék. Jobb, ha le sem rakom a jogsit sem, mert akkor lehet annyit csavarognék, hogy lelépnék egy másik férfival.
2023. okt. 4. 15:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Legjobban tennéd.
2023. okt. 4. 15:44
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ameddig vele maradsz ilyen körülmények között, addig szerintem ne panaszkodj.

Az aranx kalitka is kalitka. Még együtt sem éltek és rendszabályoz, rádtelepszik.

"Miért van az, ..." Mert hagyod.

2023. okt. 4. 15:45
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
* arany kalitka
2023. okt. 4. 15:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert engeded neki, azért.
2023. okt. 4. 15:46
 5/14 anonim ***** válasza:
4%
Valszeg kiszínezed, ahogy a legtöbb nő teszi, DE ha tényleg így van, akkor nagyon gyorsan menekülj!
2023. okt. 4. 15:48
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindig így kezdődik, nekem is így kezdődött, jaj miért mész el a barátnőd szülinapjára ahelyett hogy velem lennél, meg miért bulizol az úgyis csak egy szar hely, találkozol a legjobb barátnőddel és jól mered érezni magad? bezzeg én nem tudlak ennyire boldoggá tenni, elmész egy férfi énekes koncertjére biztos meg fogsz vele csalni (igen, az énekessel). Időben kiléptem belőle, ha összeköltöztem volna vele tuti bezárt volna és nem beszélhetnék a családommal sem. Dobd ki.
2023. okt. 4. 15:50
 7/14 anonim ***** válasza:
75%

Engem férfiként szoktak sokszor ilyen kalitkába zárni akarni :( Mindig lelépek ha nagyon szorul körülöttem az élettér...

Sztem tedd te is ezt.

28F

2023. okt. 4. 15:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindig annyi jogod lesz az eletben, amennyit sajat magadnak kiharcolsz. Mas nem fogja helyetted megcsinalni.
2023. okt. 4. 16:06
 9/14 anonim ***** válasza:
12%
MOst miért kell lepontozni? Mert férfi vagyok? Na elmentek a....
2023. okt. 4. 16:09
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért, mert férfi vagy. Hanem ezért: "Valszeg kiszínezed, ahogy a legtöbb nő teszi". Miért kellett ez? Bőven ismerek ilyen párokat. Ez is egy bántalmazó kapcsolat.

Kérdező, menekülj. Az lesz a vége, hogy mindenkitől el fog vágni. Most még van kiút. Ha összeköltöztök, már nehezebb lesz. Ha gyereketek születik, szinte lehetetlen.

Persze esélyes, hogy itt jön a "de szeretem", meg az "ezen kívül minden happy". De hallgass a tapasztaltabbakra, kérlek. Neked is csak ez az egy életed van.

2023. okt. 4. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!