Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lesz ciki, ha kiderül, hogy hazudtam? Olyan bűntudatom van.
Szóval...A barátommal 2 hete szakítottunk, én meg az összes közös ismerősünknek azt hazudtam, hogy vettem neki 1 könyvet. (a kedvenc könyvének a folytatása) Igazából múlt pénteken (3 napja) rendeltem meg a könyvet neten, de nem tudom átvenni, mert most nem állunk jól anyagilag, és nem tudunk kiadni rá 3000 ft-ot. Most mit tegyek? Ha kiderül, hogy 2 héten át folyamatosan hazudtam erről, nem fog megutálni? Most úgy néz ki, kibékülünk, és félek, ha ez kiderül, szóba sem áll velem többé. Ti mit szólnátok? Azért hazudtam, mert eleve azt a könyvet akartam megvenni neki, nemsokára születésnapja lesz...És most ki vagyok borulva, hogy mégsem vehetem meg :'( Ti haragudnátok ezért?
16L
Legalább vmi normálisa thazudnál ne ilyen balfa-szságot:D
Én biztos nem mondanám meg neki:D Én kitalálnék vmi még nagyobb hülyeséget hogy megússzam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!