Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Okozhat-e problémát, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okozhat-e problémát, ha egy kapcsolatban a nő többet keres mint a férfi? Vagy ez is megbeszélhető? Lehet ezzel együtt élni?

Figyelt kérdés

2023. okt. 3. 12:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Mit kell ezen megbeszélni?

Véleményem szerint költse mindenki a saját pénzét és kész. Én is többet keresek a páromnál, de nem zavarja, más jellegű munkát is végzek mint ő.

2023. okt. 3. 16:39
 12/19 anonim ***** válasza:

Nálunk semmi gondot nem okozna. Nem a pénzemmel akarom őt megfogni, és nem dominálni akarom őt, hanem szeretni. (Ezt csak azért írom, mert tisztában vagyok vele, hogy ez sokaknál a dominanciáról szól, még ha így nem is mondják ki. "Én vagyok a férfi, én keresek többet, ezáltal feletted állok".)

Sajnos tudok olyan példáról, ahol ez is hozzájárult a kapcsolat elmérgesedéséhez. Sértve érezte magát a nagy alfahím, hogy az asszony többet keres.

2023. okt. 3. 17:07
 13/19 anonim ***** válasza:
Régebben probléma volt ez, ma már nem feltétlen.
2023. okt. 3. 17:41
 14/19 Ghgj ***** válasza:
24%
Bizonyos különbségnél már problémás, ha például a nő a többszörösét keresi a férfi fizetésének. Nyilván mások lesznek az igények, és nekem ne mondja senki, hogy nem okozna lelki turbulenciát például az, ha a nő fizeti a nyaralást, stb. Nem mondom, hogy szakítóok, de nagyon stabilnak kell lennie az adott férfinak a férfiasságában, a nőnek a nőiségében, hogy ne boruljanak fel a dolgok. Ha azonos a nagyságrend, oké, ha nem, bajos. Fordított nemeknél nem annyira problémás a dolog, sőt.
2023. okt. 3. 19:40
 15/19 anonim ***** válasza:
53%

Ez egy jó szűrő. Amelyik pasiban ez kisebbségi komplexust szül, arról rögtön tudom, hogy törékeny a kis egója és nem teszem ki magam a hisztinek.

Egy stabil önbecsüléssel bíró, magával békében levő férfi ennyitől nem érzi magát kiherélve 🙄

2023. okt. 3. 22:59
 16/19 anonim ***** válasza:
35%

14) "nekem ne mondja senki, hogy nem okozna lelki turbulenciát például az, ha a nő fizeti a nyaralást"

Pedig én mondom neked, ha nem vagy egy komplexusos kisfiú, akkor ettől kár a kardodba dőlni.

2023. okt. 3. 23:00
 17/19 anonim ***** válasza:

16

Én nő vagyok, és úgy gondolom, nincsenek komplexusaim - legalábbis eddig nem vettem észre. De én sem örülnék, ha a pasim tartana el, vagy ő állná mindig a méregdrága programokat.

2023. okt. 4. 00:06
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

" Férjem örülne, ha többet keresnék nála, mert akkor még több pénzünk lenne, mindig ezt mondja."

És még a férjed? Istenem....

Basznám ki az anyjába az ilyet páros lábbal!

2023. okt. 4. 00:07
 19/19 anonim ***** válasza:

18

Miért is? :D

2023. okt. 4. 04:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!