Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratom ir az exenek szulinapjan?
Megértelek. Ez valahogy mindig problémát szül...
Szerintem abban az esetben lenne érthető és elfogadható, ha lenne közös gyerek.
Nem állítom azt, hogy meg fog csalni vele, de szerintem legyél résen.
Nekem rosszul esne, ha a másik az exével írogatna, szóval én sem teszem. Szakítás után nem tartom velük a kapcsolatot. Szerintem ez így fair.
f
Van aki nem gondol bele, hogy ez rosszul esik a barátnőjének. Mert pl. ugy van vele, hogy a baratnoje tudja hogy ot szereti, mellette meg csak egyszeruen kedves masokkal. Ha meg szociális ember ahogy mondtad akkor meg nehezebb nem ráírnia valakire.
Ennyiből még nem kell rosszra gondolni. De ha zavar téged ( ami érthető) , akkor mond meg neki, hogy fejezze be.
Ha exem visszavett volna a Facéra vagy nem sablonosan reagálna, akkor ez velem is megtörténne. Csak Viber-en csevegtünk nemrégen, de rettentően sablonos volt és végül én hagytam. Párom kikötötte, hogy nem zavarná. Mert megbízik bennem és ismer engem, itt a kulcs. (Nem is évtizekedtől vagyunk együtt.)
34/F
Barátok voltak, de azért járt vele és megdugta, oké :D
Hát figyelj én már nem írok és nekem sem írnak exek, barátommal ugyanez. De ja, volt olyan, amikor még írtak meg én is írtam, de csak szülinapokon. Ha együtt vagyok valakivel akkor nem alázom meg azzal, hogy exekkel csevegek, hogy kivel mizu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!