Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hallgassak a páromra, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallgassak a páromra, vagy várjak még?

Figyelt kérdés
Szeptember 1-gyel közös megegyezéssel megszűnt a munkaviszonyom. A legelső munkahelyem volt, 8 évet dolgoztam ott. Azóta állást keresek nagyon intenzíven,eddig 36 helyre küldtem el az önéletrajzom, plusz a motivaciós levelem (ahol kérték). Csak olyan helyekre jelentkeztem, ahol maradéktalanul megfelelek az elvárásoknak. Eddig 2 hely jelzett vissza, hogy nem engem keresnek, 2 pedig behívott állásinterjúra, ahol megígérték, hogy visszajeleznek, ami azóta sem történt meg. Semmi irreális elvárásom nincs sem munkakörülmények,sem anyagiak terén, sőt mobilis is vagyok, nem baj az sem, ha nem Budapesten van a munkahely. Szeptember óta a tartalékaimból élek, eléggé megvisel mentálisan a sikertelenség. A pasim is észrevette, hogy megváltoztam, sokkal ingerlékenyebb lettem, hamarabb felkapom bármi apróságon a vizet. Azt mondja, hogy adjam be olyan helyre is az önéletrajzom, ami nem a végzettségemnek megfelelő, menjek el pénztárosnak valamelyik multihoz, vagy akár takarítónőnek, ilyen helyre biztosan hamar felvesznek. Engem azonban még mélyebbre taszítana lelkileg, ha ilyen jellegű munkát kellene végeznem, úgy érzem ennél jóval többre vagyok hivatott. Nincs már wgy hónapja munkám, és lassan a párom is szakítani fog velem emiatt, legalábbis ettől félek. Pedig soha egy forintot nem kértem tőle, nem is fogok, a tartalékaimból tartom fenn magam.

2023. okt. 2. 12:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ne menj olyan helyre, ami nem szimpatikus. Ellenben legalább részmunkaidőt lehet megérné vállalni például egy szimpatikus boltban eladóként. Vagy legalábbis ilyet is keresni. Legalább a tartalékaid lassabban fogynak, és ki tudja. Nyilván függ attól is, hogy mennyi tartalékod van, de talán egy kicsit nyugodtabb lennél, ha legalább valami lenne egy olyan helyen, ami egyébként tetszik, még ha nem is akarod hosszútávon csinálni. Ez azért interjúkon is meglátszik, ha nagyon görcsös, feszült vagy, kisebb eséllyel teszel jó benyomást. Olyan munkát viszont nyilván nincs értelme elvállalni, ami kizsigerel, de a kompromisszum nem feltétlenül rossz. Viszont egy hónap sajnos "semmi", ha a megfelelő munkát keresed :/
2023. okt. 2. 16:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!