Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nehéz időszakon mentem át a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz időszakon mentem át a barátommal, majdnem szét is mentünk. Vajon mikor jön helyre?

Figyelt kérdés

A probléma a következő volt:

Hirtelen rengeteg minden a nyakába szakadt, így kevesebb ideje lett rám. Ezt én többször is szóvá tettem neki, mert úgy éreztem, elhanyagol. Nyilván tudom, hogy nem jókedvében dolgozott, de aggódtam, hogy rámegy a kapcsolatunk. (pl. azért, mert sokszor csak este tudtunk találkozni, akkor már fáradt volt, ezért 2 hetekig nem volt szex)

Hát rá is ment, ő úgy érezte, nem vagyok támogató, ami miatt persze utólag szégyellem magam, de szerintem azért abban a részében igazam van, hogy beszélni kellett erről.

Néhány napja végül borult a bili, újból szóvá tettem, hogy értem én a problémákat, de úgy érzem, teljesen elhanyagol, (pl. már 4-5 hete nincs semmi szex), és igenis aggódom. Végül kifakadt, hogy folyamatosan piszkálom az elmúlt hetekben, és nem elég a sok teher, még én is folyton csak azt mondogatom neki, hogy mi nem jó, naponta balhézunk, és ez így neki sok.

Szerintem eléggé félresiklott a kommunikációnk, mert én támogatom őt, csak azt szeretném, ha közben nem menne tönkre a kapcsolatunk, és picit odafigyelnénk erre. Ő ezt úgy élte meg, hogy nyaggatom, miközben ezer gondja van. Szóval csak rosszabbat tettem, mert azzal, hogy ezeket felhoztam, tovább generáltam a problémát, gondolom ezért nem volt már kedve együtt lenni velem úgy...

Most úgy tűnik, sikerült egyeztetni a kommunikációs problémákat. Szerintetek innen hogyan tovább? Szeretném helyre hozni a kapcsolatunkat, de nem tudom, mennyi időbe telhet. Természetesen nem fogom innentől piszkálni, igyekszem sokkal kedvesebbnek, megértőnek lenni ebben a nehéz időszakban. De pl. ezzel a szex problémával mi legyen? "Piszkálás" nélkül közeledjek hozzá valahogy, ha úgy van (bár ezek után szerintem nem annyira merek), vagy várjam meg inkább, hogy ő?

2023. okt. 2. 08:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tedd magadban tisztába, hogy a párod vagy a szex hiányzik. Rz alapján csak az utóbbi, ami elég szomorú, de neked egyszerű, mert akkor nem kell helyrehoznod csak keresni mást aki melegítí az ágyad
2023. okt. 2. 08:30
 2/8 A kérdező kommentje:
A probléma alapja valóban az volt, hogy hiányzik a szex, minden mást nagyjából rendben éreztem a kapcsolatunkban ez alatt a nehéz időszak alatt is, bár kevesebb érdemi időt tudtunk együtt tölteni. Nyilván ő sokkal fontosabb nekem, mindössze nem szeretném, ha ez így maradna hosszú távon, ami szerintem viszont érthető.
2023. okt. 2. 08:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok mindentől függ. Mi az a nehèz időszak? Meddig fog ez tartani? Mennyire viselte nehezen ezt a dolgot? Ha hirtelen kell mindent megoldania, ès tènyleg minden a nyakába szakadt, akkor ha hazaesik hulla fáradtan, akkor szerintem nem azt várja hogy mèg te is zaklasd. Hanem egy kis pihenèsre ès megnyugvásra vágyik tőled.
2023. okt. 2. 08:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Van remény, hogy ez a nehéz helyzet megoldódjon? Látjátok a végét? Mert így tényleg nem lehet élni hosszú távon. Ha csak ideiglenes, akkor hagyd békén addig, amíg nem lesz jobb a helyzet. Utazzatok el valahova, nem muszáj külföldre, csak szakadjatok ki abból, amiben vagytok. Az is segít egy kis lökést adni a dolgoknak.
2023. okt. 2. 09:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, október végére rendeződik, elvileg. Addig mit tanácsoltok? Ez az utazás nem rossz ötlet, bár most annyira sajnos nincs rá ideje, de talán valami 1 éjszakásat meg tudunk oldani.
2023. okt. 2. 09:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Addig neked kell egy kicsit türelemmel lenni és támogatni. Hidd el, ha túl lesz rajta, nagyon hálás lesz azért a támogatásért, amit most kap. Ne most menjetek el utazni, hanem, ha rendeződött a helyzet, ha kicsit fellélegzik. Most úgysem tudna rád koncentrálni, hanem ott is csak stresszelne. Október vége azért nem egy beláthatatlanul hosszú idő.
2023. okt. 2. 09:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Október vège nemsokára itt van. Támogasd addig is, ès ne terheld te is. Legyèl addig te a megnyugvás a nehèz napok után.
2023. okt. 2. 10:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ha mind a ketten választotok.

A barátod letisztázza magában hogy a munkája megterhelő, fizikailag és szellemileg...de te ettől fontosabb vagy neki.

Ezért ha le is dolgozza a 7et a szombat vasárnap a tiéd.

Szóval hét közben ne piszkáld ha így kivan.

Viszont hétvégén belibbenhetsz elé egy fekete combfixben.

2023. okt. 2. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!