Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jobb ötlet szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jobb ötlet szinglinek maradni?

Figyelt kérdés

26 éves nő vagyok, 3 éve egyedülálló. Igazából 3 éve nem is keresem a lehetőséget, hogy ez változzon, nem mozdulok ki, csak munkába-edzésre menet.

Tudom, hogy a 26 évesen egy része nem tervez komoly kapcsolatot, és nem akarom, hogy olyan kapcsolatra menjen el az energiám, ami úgyse tartós, de a barátaim szerint kijövök a gyakorlatból és leépülnek a párkapcsolati képességeim.

28-29 évesen szeretnék majd megállapodni és családot alapítani.

Mit gondoltok?

2023. szept. 30. 12:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Te döntöd el, és ez nálad tudatos döntés.

Nem úgy mint másoknál, hogy szeretnének de a kutyának sem kellenek.

De azért azt tartsd szem előtt, hogy nem az első randi után kellene összeköltözni, nem 2 hónap után összeházasodni és nem 3 hónap után gyereket....adj időt a másik megismerésére, az összeköltözésre a gyerek kérdésre meg aztán bőven....

2023. szept. 30. 12:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezt most csak én nem értem?

26 évesen nem keresel párkapcsolatot, ez eddig oké!

De amint betöltöd a 28-at kilépsz a "párkapcsolati piacra" és hipp hopp két nap alatt megtalálod a tökéletes társat akivel azonnal(!) családot fogsz alapítani?????

Ezt így hogy gondolod? Kérdezem ezt nőként.

Ha ilyen egyszerű lenne TÁRSAT találni ahogy te leírtad, akkor nem születne ezen az oldalon sem ennyi kérés ezzel a témával kapcsolatban.

Általában az emberek évekig(!) randizgatnak, keresgélnek mire nagy nehezen találnak valakit akit érdemesnek tartanak a családalapításra. És még így is sokan mellényúlnak, lásd a válási statisztikát.

Azzal önmagában véve nincs baj ha nem is akarsz párkapcsolatot, de azon se csodálkozz ha akarsz, az nem fog egyik napról a másikra menni (a dugópajtikat ne soroljuk ide).

2023. szept. 30. 12:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem úgy jó, ahogyan érzed!

Szingliként azért még flörtölhetsz, kavarhatsz, stb., hogy ne fordulj be.

;)

2023. szept. 30. 12:40
 4/11 anonim ***** válasza:
71%

Miért gondolod, hogyha 26 évesen nem sikerül megfelelő párt találni, akkor 3 év kihagyás után 29 évesen igen?

Nőknél a fiatalság, szépség erény, azaz 26 évesen sokkal szélesebb körből találhatsz magadnak férfit, mint később, mivel többen találnak vonzónak. Szűrni, keresni viszont mindig kell, így szerintem rossz ötlet bezárkózni.

2023. szept. 30. 13:58
 5/11 anonim ***** válasza:
39%
Három éve egyedülálló vagy, akkor már rendesen pókhálós, és még akarsz várni három évet, hááát, jó úton haladsz a macskásnéni pozíció felé...
2023. szept. 30. 14:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha az a terved, hogy 2-3 év múlva családot akarsz, akkor ne nagyon vesztegesd az idődet. Baromi nehéz manapság párt találni az embernek, legalábbis olyat akivel érdemes összekötni az életedet. És nagyon hamar el fog repülni az a 2-3 év.

Én ugyanígy vagyok mint te csak 35 éves férfiként. Lassan 4 éve nincs komoly kapcsolatom. Én mondjuk jól érzem így is magamat, mert amúgy minden más rendben van az életemben. De azért még nem engedtem el a családalapítást se. Még 5 évet adtam magamnak, és ha 40 éves koromig nem tudok családot alapítani, akkor utána már biztos, hogy nem fogok gyereket vállalni.

2023. szept. 30. 16:53
 7/11 anonim ***** válasza:

ha nem randizol tuti nem jön össze a megállapodás 29 évesen,ahhoz hogy sikerüljön idő kell gondolj bele 1-2 éves kapcsolat még nem hiszem hogy gyerektervezésre elég.

Ennek ellenére írj nekem én csak komolyat akarok jöhet a házasság is szinte azonnal :)

2023. szept. 30. 17:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ha 3 éve nem akar senki se nagyon, kezdj el ismerkedni
2023. szept. 30. 19:58
 9/11 anonim ***** válasza:
49%
41 éves férfi vagyok, sosem volt még párkapcsolatom. Nézem a sok "csodás szupcsi kapcsikat", hogy milyen "tartósak", így innen nézve jobb egyedül.
2023. szept. 30. 23:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Szóval semmi jóba nem kezdesz bele mert lehet rossz a vége?

Játszani se játszol mert hátha veszítesz?

2023. okt. 1. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!