Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátságból szerelem?
"de én azt hiszem többet akarok tőle.."
"Szerintetek mit tegyek?"
Addig semmit, amíg nem vagy 100 %-ig biztos abban, hogy mit is akarsz.
Én is féltem tőle,hogy megromlik a barátságunk,de végül belementem.1 hónapig tartott a románc..nem jött össze.Nagyon szerettem,de tudtam,hogy az 1 hónap alatt rájöttem,hogy soha nem fogom szerelmet érezni iránta így szakítottunk..elég csúnyán váltunk el.Fél évig nem beszéltünk,keresztül néztünk egymáson,gyűlöltük egymást(bár mint tudjuk a gyűlölet és a szeretet nem áll túl messze egymástól..ekkor jöttem rá milyen igaz..).Valójában nagyon is szerettem őt és vissza akartam kapni..mint barátot!Aztán elutaztam külföldre és képtelen voltam úgy elmenni,hogy ne beszéljünk,így találkoztunk.Volt sírás,ölelkezés minden.Azóta minden a régi,épp annyira jóban vagyunk és szeretjük egymást,mint azelőtt.És a mai napig hálás vagyok,hogy kibékültünk..hogy kaptunk még egy "esélyt"..Ha nem kaptunk volna,a mai napig bánnám azt az 1 hónapot..
19L
"Fél évig nem beszéltünk,keresztül néztünk egymáson,gyűlöltük egymást"
Sosem értettem, hogy intelligens embereknél ez mégis a jó életbe fordulhat elő.
Amúgy, nektek happyend lett a vége. És lehet, hogy pont az összeveszés kellett, hogy utána szerethessétek egymást. Az ember akkor érzi meg a dolgok igazi értékét, amikor azok nincsenek mellette, és hiányoznak.
Amúgy sok boldogságot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!