Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverom menőzni akart de ehhelyett megszégyenült. Mi a teendő ezután?
:D:D:D
Ultragáz. alapjából ez miatt verekedni,cigány szokás..:D
Semmit,szégyenkezzen is,ezt nem lehet helyre hozni.
"Ha azonban tőlem kér tanácsot mit mondjak hogyan tovább?"
Pedig a csajok buknak a férfiakra, még ha vesztesen is jött ki a "párbajból". A kérdés csak az szerintem inkább, hogy a barátnője elhiszi-e, hogy tényleg meg akarta védeni - már ha volt mitől, nyilván mi tudjuk, hogy nem, csak kérdés, hogy ezt érdemes megpróbálni a csajjal elhitetni. Bár, nem is, nem érdemes. De szerintem mindenképpen keresse meg a lányt.
- találomra odament egy ismeretlenhez a "bámultad a csajom?!gyere rendezzük le!!"
Mekkora f*sszopó majom haverod van neked hallod-e. Megérdemelte :)
22:01 - egyetértek veled
Azért azt el kell mondjam hogy én sem tartom szimpatikusnak az efféle húzásait,amiket egyébként mindig akkor csinál mikor én ne vagyok ott.Bár nincs a haveri körben hierarchia, beképzeltséget félretéve úgy vélem hogy a társaság mégis engem tart kvázi bandavezérnek és ez a mostani sem elsősorban a csaja miatt volt hanem üzenet akart lenni ánblok a egész slepnek hogy ő is valaki,nemcsak én.
Bár ha tényleg így van akkor én lennék a legutolsó akitől tanácsot kérne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!