Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik fiút választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fiút választanátok?

Figyelt kérdés

Az első: Tomi

Tomi az osztálytársad, nem éppen úgy néz ki, mint az ideálod, de ettől függetlenül bejön. Vicces, kedves, aranyos néha nyomulós és csendes. Elég valószínű, hogy tetszel neki és neked sem közömbös, de nem is szerelem.

A második: Balázs

Tomi barátja. Alig ismered, de külsőre nagyon bejön. Nagyszájú, csajozós, de bejön. Nála kevesebb esélyed van, de nem reménytelen.

2010. okt. 17. 19:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

őszintén?

Egyiket sem.

Tomit azért nem, mert osztálytárs és ha még szerelmes sem vagyok belé, előbb-utóbb úgyis összerugnánk a port és utána nagyon kényelmetlen lenne mindkettőnknek. (tapasztalat)

Balázst meg azért nem, mert nagyszájú és csajozós és ő is "csak" bejön. Ha nincs szerelem, csak testi vonzalom, már alapból bukott a dolog, részemről ez is tapasztalat.

Szóval a helyedben én várnék, amíg el nem jön az a bizonyos harmadik személy, aki mind külsőleg mind belsőleg bejön, és nem csak azért leszek vele, hogy "legyen" valaki:)

20l

2010. okt. 17. 19:33
 12/14 A kérdező kommentje:
igaz :)
2010. okt. 17. 19:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Áhh most én is egy Tomiba vagyok szerelmes XD am Tomi :D:))
2010. okt. 17. 19:45
 14/14 passzív kiskacsa válasza:
Én az elsővel megpróbálnék valamit. Randit meg hasonlót. Aztán lesz ami lesz. Nekem is így volt, annyi különbséggel h bejött nekem a mostani párom, de nem annyira, és hogy nem volt az osztálytársam(4 év van köztünk). Aztán egyre jobban megkedveltem, beleszerettem. Ennyi. Azóta is megvagyunk (1 év) Remélem veletek is valami hasonló lesz, bármelyiket is választod :D (de nem jó ötlet a pasikat "tárgyakként" kezelni h na melyiket is...)
2010. okt. 17. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!