Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha időt kért a párom?
Neki már van egy gyereke, és elvált,mondta hogy már nem akar gyereket és házasságot senkivel,én erre most jött rá,
Én erre akkor elküldtem,de leültünk beszélni,eddig nagyon szerettem volna gyereket de most már úgy érzem én sem szeretném, azt kérte 4-5 napig beszélhetünk csak keveset és utána találkozzunk, de ő még nem keresett, meg van egy kis idő a találkozóig, addig én se keressem?
Két éve vagyunk együtt.
Te se keresd. Két évig hitegetett, ott kezdődik. Házasságot se szeretnél? Ha mélyen magadba nézel, akkor se vagy csak ha ő nem, akkor neked is megfelel? Most már te se szeretnél gyereket. Értem.
Azért gondold át ezeket, úgy hogy őt nem veszed számításba, csak magadat, hogy mire vágynál.
Hány éves vagy?
Ez semmi jóra nem vezet.
Ez az egész kapcsolat egy időpocsékolás számodra.
Jobb nem erőltetni. 24 éves vagy válassz szabadabb kapcsolatot.
"Nem vágyok már ilyen dolgokra"
MÉG
Szerintem ne baltázd el az életed egy elvált hapsi mellett, aki nem is szeret igazán, különben nem játszadozna ilyen időkérésekkel.
Ne keresd, ha majd találkoztok küldd el.
Most hirtelen 24 lettél a 21ből? :D
Dobd ki, rengetegen vannak a te korosztályodban, akik nem elváltak és nincs pulyájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!