Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, hogy volt egyéjszakás kalandja a barátnőmnek?
Sziasztok!
Fél éve vagyunk együtt, 3 hónap után felhozta az ex témát. Azt hittem amiatt, mert volt valami fontos ami a mi kapcsolatunkra is kihathat (hát lehet hogy kifog…), de mint kiderült normális kapcsolata nem volt még senkivel, viszont volt kb 2 hónap szexkapcsolata meg ami igazán zavar az egy első randis egyéjszakàs és petting olyan tagokkal, akinek a nevét sem tudta. És ezen még röhögött is. Nekem nagyon rosszul esett, hogy ennyire tartja ezeket a dolgokat, én sosem tudtam csak a párkapcsolataimban eljutni ilyen szintre bárkivel, egyszerűen nem ment azon kívül. Próbálom felnőtt emberként átgondolni, hogy az előttem volt meg a múlt, de nagyon bánt. Van amikor elfog a szorongás akkor is amikor mi szexelünk, egyszerűen rosszul esik hozzáérni. Mit próbáljak tenni ezellen? Nagyon szeretem, nagyon passzolunk a mindennapokban de a szexet megpecsételi ez a szar.
6-os, 7-es:
Ha én férfiként ilyesmivel előrukkolok, mi azonnal repülök! Durva féltékenység, lenézés, szánalom, hogy én "értéktelen vagyok"!!!
Pedig a meredekebb dolgokat fel sem szoktam hozni. Ehhez mit szóltok?
Nekem is volt olyan lány, aki csak úgy magától mondta, hogy voltak egyéjszakás kapcsolatai. Sohasem értettem, miért mondta el, én nem kéreeztem semmit.
Mondjuk utána engem mindig zavart, amikor eszembejutott, amit mondott.
Kedves lányok!
Nem kell hazudni, de jobb kerülni ezt a témát. Egyetlen férfi se kíváncsi arra, hogy a hölgye választottját hányan és hogyan szerették mások.
....
Tisztelet a kivételnek, akivel még nem találkoztam, de ezeket az információkaz nem tudják feldolgozni🙈😬
Én például lesz@rom
Voltam olyan lánnyal is akinek a 35. férfi voltam akivel lefeküdt. Persze párkapcsolatot nem akartam tőle, de egyébként mit számít. Nem nézem le ettől még
23F
Szerintem, van ebben kis irigység. Én is éreztem így.
Pontosabban, nekem az volt a problémám, hogy velem nem volt hajlandó olyan dolgokat megcsinálni (nem kell extra dolgokra gondolni), amit meg a laza kapcsolataiban igen, holott nekem elvileg bensőségesebb volt a pozícióm, mint „hivatalos” barát, nem csak egy dugópajtás vagy egyéjszakás.
Úgyhogy, szakítottam is aztán, mert a lánynak komoly belső gondjai voltak.
Ha ő direkt egyéjszakásra hajtott, akkor nem kellene nekem olyan férfiben, de gondolom nőben is ilyen lehet. Viszont ha mondjuk fél éve egyedül van, és lát valakiben fantáziát aki tetszik neki régebbről, de nem jut el pár alkalomnál tovább, mert nem igazán illenek össze vagy valami nyaralás-távolság dolog van, azzal semmi gondom hiszen nem az volt a motivációja hogy haha egyéjszakás milyen buli, hanem végülis valaki olyat keres aki tetszik neki mindenre.
Nekem az pl kizáró ok ha valaki beosztja a nőket vagy férfiakat hogy na ez dgni jó ez meg komolyra. Ilyen lelki beállítottság felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!