Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen munka zavarna?

Figyelt kérdés

Nem kötött annyira amit a családi boltunkban csinálok, sőt tudás sem kell hozzá annyira.

Egyik részen háttérmunka ( seprés, virág szedés, pakolás), másik részen eladás az üzletben árú kirakása.

Mindig ott dolgozok amelyik helyen több a munka, vagy itt is ott is vagyok egy nap. De van hogy otthon napközben mert nincs semmi.

35f

2023. szept. 20. 10:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Zavarna, mert ez nem egy felnőtt férfi, akire én vágyom. Te gyerekszerepben vagy tartva, besegítesz a családodnak. Miért nincs önálló szakmád, önálló terveid?
2023. szept. 20. 10:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor zavar a pasi munkája, ha

- nem elégedett vele, utálja, de nem tesz semmit

- nem elég a kereste az önfenntartásra

- többre lenne képes, de nincs igénye a fejlődésre

- fél napokat kell szórakoztatni online, messengeren, mert nem csinál semmit és unatkozik

- értelemszerűen ha illegális tevékenységet folytat, ha erkölcstelen, vagy feketén dolgozik

2023. szept. 20. 10:19
 3/12 anonim ***** válasza:
Drogéria?
2023. szept. 20. 10:19
 4/12 anonim ***** válasza:
73%
2-es, ez az átlag magyar
2023. szept. 20. 10:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Kapsz rendes fizetést? Ezért? Hát elég fura. Ha feleség lennél, azt mondanám, alibi meló, hogy legyen tb - d. De így? Legalább öröklöd a boltot és el tudnád vezetni?

Külön kasszán lennék, az tuti.

2023. szept. 20. 10:42
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy kérdező, neked elég ez az élet? Nem vágysz többre, saját karrierre? Egy férfiben ez taszítana, ha ennyire nem lenne ambíció benne.
2023. szept. 20. 10:44
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Szerintem én ismerlek!
2023. szept. 20. 11:00
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem meg teljesen mindegy, hogy kinek milyen munka a megfelelő. Mert itt nem ez a fő kérdés, hanem, hogy mennyi pénze van mondjuk egy nőnek, mennyit költ magára, mennyire lehet vele villogni a haverok előtt, mert nehogy már az ő nőjük jobban nézzen ki. (Meg nehogy már az ő kocsijukba kelljen valakit valahová elvinni. Mert ugye minden nő azért áll szóba egy férfival, mert van egy kocsija. Ja, akkor rendben van.)

Nos, szerintem rengeteg van ilyen, nagyon szép kocsikból tudnak kiszállni, műköröm, szempilla, profi smink, tele arannyal, és alig várják, hogy valaki villogjon velük. Tényleg sok van, nem irónia.

De akkor ott kellene inkább keresni, még mielőtt valaki eltéveszti a házszámot.

2023. szept. 20. 11:04
 9/12 anonim ***** válasza:
64%
Ha a nettó 1-1,5 milla megvan belőle, akkor nem zavarna
2023. szept. 20. 12:00
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem egy felnőtt férfihoz méltó munka.
2023. szept. 20. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!