Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önkielégítés párkapcsolaton belül, probléma?
Hát akkor mondd meg neki, hogy mostantól kereshet magának olyat, aki karba tett kézzel, hűségesen figyeli, amikor ő PS-ezik.
Vagyis kivágni, mint a taknyot!
Ahelyett, hogy otthagyta volna a k...va játékot és átment volna hozzád, együtt folytatni.
Mivel beteg volt, csak a játékra volt energiája, és én nem voltam tekintettel, hogy beteg...
Látta a játékszerem a kezemben, mikor átmentem megnézni, mit csinál. (Miután végeztem.)
De most mit kért rajtad számon? Ha ő nem tudott/akart szexelni veled, akkor te ne végezhess önki.-t?
Úgy vágtam volna a fejéhez a kisszéket, hogy csak úgy koppant volna.
Ekkora tahóval remélem nem folytatod a kapcsolatot. Ha igen, akkor téged sem tudlak sajnálni, ha kihasznál.
Van az a gyakoriság, aminél jogos lehet a partner beleszólása. Amikor a szexuális életetekben vagy a minennapi teendőid elvégzésében zavar, hogy önkielégítesz, akkor teljes mértékben megértem az aggodalmat.
De bocs, a te tested a TE tested. Nehogymár jöjjön valaki és megmondja, hogy egy random hétfő délután, munka után mit csinálhatsz a szobádban. Iszonyat gáz. És aki ebbe belepofázik, az mindenbe bele fog.
Jézusom!
Azt hittem egy 20-22 éves éretlen fiú!
Bár így is éretlen ....
Nem mondtál semmivel újat, sokmindennel tisztában vagyok én is.
A kérdést azért írtam ki, mert az évek alatt konkrétan ebből nem volt probléma, nem igazán tudom, hova tenni, ennyi év után miért veri ki a biztit egy ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!