Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagytátok el már barátnötöket, mert elkezdte valamelyik exét emlegetni, hogy bezzeg ő...?
Figyelt kérdés
Hogy neki lehetősége lett volna már akkor 20 évesen férjhez menni hozzá de inkább a tanulmányaira koncentrált, és hogy ő milyen gazdag volt meg már akkor huszonévesen jól fizető gyári teamvezetői pozícióban dolgozott stb2023. szept. 12. 19:18
2/10 anonim válasza:
Nőként írom hogy ez nagyon gáz ha megtörtént eset. Velem még nem volt ilyen de próbálták már nekem is letörni az önbizalmam. És ezt nem szabad hagyni senkinek.
3/10 anonim válasza:
Ha így emlegetné, akkor esélyes azért.
4/10 anonim válasza:
Minek veszed magadra? Kezdjük ezzel.
Ha en sirnék mert elb.sztam az életem, az nem azt jelenti hogy a másikat nézem le ezzel akinek elmondom. Te nézed le saját magadat.
5/10 anonim válasza:
Én spec azért mert 7/24-ben szapulta
6/10 anonim válasza:
Ilyenért nem, csak amikor egész nap vele chatelt és mindig róla beszélt hogy miket csináltak együtt meg milyen vicces dolgokat mondott meg hogy milyen szuper munkája és élete van. Ki is derült később, hogy csalt vele fizikailag és érzelmileg is :D
7/10 anonim válasza:
"Hogy miért nem Hufnágel Pistihez mentem feleségül"! - szindróma :-D
Kell ez neked egy életen át?
9/10 anonim válasza:
Szakítanék, hiszen búfelejtő vagy mi a szósz lennék számára.
10/10 anonim válasza:
Velem sajnos megcsinálta ezt (nárcisztikus nő). Nem szabad tolerálni az ilyen visszaélést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!