Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor üzenetben azt írja egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor üzenetben azt írja egy pasi, hogy most nincs ideje beszélni, az már gondot jelent? 23\L

Figyelt kérdés
Nem tudom, más hogy van ezzel, de ha én nem érek rá, akkor addig egyszerűen nem nyitom meg a messengert. De ha már valaki szükségét érzi pasiként egy ilyen üzenetnek, szerintem csak le akar koptatni. (Hozzáteszem, régóta beszélünk, elméletileg jó barátok vagyunk). Vagy csak direkt szólt, hogy azonnal ne várjak hiába? De annak mi értelme van? Csajok, nektek az ilyesmi nem szokott rosszul esni? Vagy ti hogy vagytok ezzel?
2023. szept. 10. 22:14
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
6. Lehet 😅. Nő vagyok.
2023. szept. 10. 22:35
 12/23 anonim ***** válasza:
91%
Én is nő vagyok és simán megirom6h később válaszolok. Ez borzaszto h van aki ezt is túl gondolja
2023. szept. 10. 22:37
 13/23 anonim ***** válasza:
96%
Ha le akarna koptatni, akkor semmit nem írna.
2023. szept. 10. 22:39
 14/23 anonim ***** válasza:
50%
#8: Hát de ha leakarna koptatni, akkor vissza sem írna, nemhogy akkor még személyesen is beszélgetne veled komolyabb témákról...
2023. szept. 10. 22:41
 15/23 anonim ***** válasza:
85%

Én vegyesen szoktam, vagy nem nyitom meg egy ideig, vagy megnyitom, de megírom, hogy kb. ekkor-akkor fogok tudni válaszolni. Nem értem, miért kell feleslegesen problémát gyártani. Van olyan szitu, ahol tudom, hogy lerágja a körmét a másik, mert vár mondjuk tanácsot, van, ahol kevésbé rágja le, de amikor megírom, hogy később tudok válaszolni, azt jelzem, hogy nincs leszarva a levele, csak most nincs időm. (A stílus nyilván nem mindegy, lehet nyersen, kedvesen is jelezni.)

10-es: Én pl. egyes emberekkel hosszabb üzenetek váltok, több témát érintve. Bepötyögni pár szót mp-ek alatt is lehet, megfogalmazni bővebb véleményt már nem.

Én is nő vagyok, de attól még nem kötelező betegesen túlgondolni mindent.

2023. szept. 10. 22:48
 16/23 A kérdező kommentje:
Csak azért gondoltam erre, mert már volt velem ilyen egyszer-kétszer, aztán nem beszéltünk többet a pasival. Nagy részt azért, mert ő már nem nagyon akart.
2023. szept. 10. 22:50
 17/23 anonim ***** válasza:
72%
Zsibbasztja akkor ha irnia kell nem lazán konnyedén jön hanem külön neki allna fogalmazni farasztani magát. Akkor szoktak időt kérni amikor feladat/munka a válaszadàs. Mert értelmezni kell fogyelembe venni valami reakciót kipréselni mentálisan lohasztó neki vagy megterhelő. És időt kér erre. Mert amugy jelzi hohy akarna vmit csak nemá most.
2023. szept. 10. 22:53
 18/23 anonim ***** válasza:
91%
Én is szoktam nőként ilyet írni. Ja, van olyan, hogy megnyitni van időm, elolvasom, de válaszolni már nincs. Jellemzően meló közben pl, ha épp akkor ír, amikor nincs dolgom, de hirtelen lesz, vagy mondjuk ami tök jellemző, hogy kint dekkolok egyedül 15 percet szüneten, senki sehol online, és akkor írnak, amikor épp elindulok befele. Ilyenkor szoktam reagálni, hogy megyek vissza dolgozni, majd később írok.
2023. szept. 10. 23:00
 19/23 anonim ***** válasza:
96%

Én csak akkor írok ilyesmit, ha TÉNYLEG nincs időm válaszolni (Vis major) de már megnyitottam az üzenetet, ne higyje a másik, hogy bunkó vagyok és azért nem reagálok.

F

2023. szept. 10. 23:04
 20/23 anonim ***** válasza:
18%
Én pl nem írok soha ilyen írtam is meg nem is dolgot, amivel feldobja a labdát hogy rajta gondolkozz, hanem mindig adok plusz infót. De pasik, haverok is, ha rossz kedve van vagy fáradt, ilyenekkel lepnek meg. Ez is enyhe passzív agresszív viselkedés, mert nyilván az ember érzi hogy ez nm kommunikáció, nincs benne semmi infó. Csak amolyan figyelemfelhívás, hogy érezd már rosszul magad te is mert ő most fáradt, de nem mondja meg még azt se hogy fáradt. Az a gond ha később ez a viselkedés fokozódik.
2023. szept. 10. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!