Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon drasztikus lépés lenne ez?
A barátom extrém módon meghízott. És itt most ne azt képzeljétek el, hogy lett egy kis pocakja. Konkrétan én kötöm a cipőjét, figyelnie kell hova ül le, mert nem tud utána felállni egyedül..
Higgyétek el, az évek során én már mindent próbáltam. Lelki okokat kerestem, egészségügyit, mindent. Semmi nem számított.
Lassan már a magatehetetlenségig eszi magát, amihez nem szeretnék asszisztálni. Levetettem a konyhaajtót, és kértem árajánlatot arra, hogy egy 20 centivel beszűkítsék a keretet. Ez pont elég ahhoz, hogy ne férjen be rajta. Nálam lakunk, az én lakásom, igazából azt csinálok vele amit akarok. Hétvégén elutazik, akkor jönnének átszerelni. Viszont nagyon bűntudatom van emiatt, és még lemondhatom. Nagyon el vagyok keseredve, és semmi más megoldást nem látok. Szakítani nem akarok.
Ez az egész nagyon drasztikus lenne?
Omg.
Hargudni fog de még fogja érteni egy idő után.
Kérdező, nem érted, hogy egy felnőtt ember maga választja az életvitelét? Ha neki ez így felel meg, a fejedre is állhatsz, akkor sem tudsz tenni ellene (eleget).
Ő zabálni akar, és nem érdeklik a következmények.
Egyébként szinte fix, hogy pszichés probléma van a dolog mögött, ha az ember hülyére zabálja magát.
És igazából fölösleges átszabni a lakást. Egyszerűen ne vásárolj neki annyit Vegyél csak annyi ételt amennyi elegendő két átlagos embernek, és ha megeszi a tiédet, b*đzd le érte istenesen. Meg eleve legyen sok zöldség, kevés hús otthon, így ha habzsol is, akkor sem tud bevinni annyi kalóriát.
És állíthatod ultimátum elé is amúgy. Végülis az életmódja is ezt teszi, csak nem tud róla: vagy váloztat, vagy megdöglik 40 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!