Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes egy olyan fiúra várni, aki azt mondta, most nem akar kapcsolatot?
Megismertem egy férfit, aki azt mondta, most nem akar párkapcsolatot, mert hosszú idő után élvezi egy kicsit a szabadságot és kihasználni sem szeretne. Ennek ellenére viszonylag sűrűn találkozunk, ha együtt vagyunk, nagyon jól érezzük magunkat, jókat beszélgetünk, felszabadult a hangulat, hozzám ér, néha meg is csókol és jelzi felém, hogy kedvel engem, illetve van egy közös ismerősünk, aki azt mondta, a srác beszélt rólam és tetszem neki.
Én nyilván nem szeretnék semmit erőltetni, annak nem látom értelmét és senkinek nem jó. Így a kérdésem, hogy megéri rá várni? Tartsuk fenn a kapcsolatot, hagyjam, míg kicsit kiéli magát és várjam meg míg újra nyitott lesz egy párkapcsolatra? Vagy inkább engedjem el?
Nyilván vele is megbeszélem ezt és majd együtt döntünk, csak kíváncsi lennék, hogy "külső szemlélők" mit tennének a helyemben.
"hozzám ér, néha meg is csókol és jelzi felém, hogy kedvel engem, illetve van egy közös ismerősünk, aki azt mondta, a srác beszélt rólam és tetszem neki."
Szívesen megrakna és ennyi.
"Én nyilván nem szeretnék semmit erőltetni, annak nem látom értelmét és senkinek nem jó."
Te NEM TUDSZ semmit se erőltetni, NEM a te kezedben van a gyeplő és TE NEKED NEM jó.
"
Megismertem egy férfit, aki azt mondta, most nem akar párkapcsolatot, mert hosszú idő után élvezi egy kicsit a szabadságot és kihasználni sem szeretne."
Dehogynem ki akar használni, nemhiába programozik veled, nemhiába csókolgat, érintget.
Látja, sőt tudja, hogy mekkora önbecsülés nélküli nagy 0 vagy és azzal is tisztában van, hogy minél jobban kedveskedik és hogy tudsz arról, hogy szexelget össze-vissza te annál inkább oda fogod magadat neki dobni, felkínálod a testedet az ezüst tálcán. Sikeresen manipulál. Ha ő tényleg nézne téged, nem szeretne téged ürítő tartályként használni (egyetlen egyszer/több alkalommal), akkor egyáltalán nem tartaná veled a kapcsolatot!!! Hamarosan el fogja érni a célját, mert készségesen furulyázni fogsz és szét rakod a lábaid neki (talán pont azután, hogy mást kúrált, vagy fog utánad) és ő oda fogja neked vágni a száraz tényt miszerint kapcsolatban nem gondolkodik. Tessék rohanj a vesztedbe, ha neked megéri az, hogy a nemiszervedet akarja csak a többi mellett.
Nőként, ha párkapcsolatot, családot szeretnél, akkor SOHA ne vár az ilyen férfiakra, lépj tovább.
Túl értékes az időd, hogy ilyesmire pazaroljad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!