Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Titeket zavar, ha a barátnőtök nőiesen esetleg kihívóan öltözködik mellettetek?
Itt érthetjük a köztudatban plázacicaként elkönyvelt lányok öltözékét pl.
Magassarkú,mély dekoltázs,smink,Szűk nadrág vagy nagyon rövid nadrág,stb.
Azokat a válaszokat,most hanyagoljuk,hogy ilyen nőkkel nem jönnék össze stb,tudom ilyen is akad bőven.
Arra lennék kíváncsi mi a véleményetek.
Inkább úgy vagytok vele,hogy büszkék vagytok rá,nem kell takargatnia magát vagy úgy,hogy más ne lássa,inkább visszafogottabb legyen?
Vegyük azt az esetet,hogy tudod a barátnőd semmiképp sem csalna meg,akárhány bókot,ajánlatot is kap.
semmi baj:)
Na most lépek,de írjatok mééég!;)
jó hogy kikötötted az elején,meg a többi választ nem olvastam de kezdjük ott h valóban nem állnék össze egy plázacicával.egyszerűen nem jön be.egy buta bábu (volt hozzá szerencsém sajnos..) és ha a bnőm úgymond elqrvulna mellettem öltözködésileg, biztos nem díjaznám.evvel magát minősítené,tucatnő lenne és igen másnak ne mutogassa a mellét,ha meg erre vágyik akkor menjen isten hírével,de nekem egy NŐ kell!
30F
Utolsó nem vitatom a nézeteid,de lenne azért egy kérdésem,de ne vedd kötekedésnek,csak puszta kíváncsiság:)
Attól,hogy az a nő buta volt és"kirakatbábu"még nem biztos,hogy minden nő ilyen.Te mind elitéled?
Nameg szerintem attól,hogy valaki kihívó/nőies még nem feltétlenül lesz tucat.Lehet különleges szoknyákat,cipőket vásárolni,mint minden más stílusban is.
Nameg pl. van az a sztereotipia,miszerint a kigyúrt pasik agresszívak és buták ,miközben ez sem így van minden esetben:)
Na a továbbiakban nem védem ezt a sílust,már kifejtettem a véleményem.
Köszönök minden választ!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!