Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró tud lenni az ha nagyon rajong érted a párod?
Figyelt kérdés
Ha csodál, de a megfelelő szó az hogy rajong érted?
Zavaró lehet egy idő után?
2023. aug. 24. 15:00
1/8 anonim válasza:
Néhány közös év, és ez meg fog szűnni. Csak várj türelmesen!
2/8 anonim válasza:
Fullasztó, egyik férfi az életemben sem szerette az ilyet, kivétel ha az illető maga is ilyen fullasztó szerelemre vágyik
3/8 anonim válasza:
Csak akkor, ha ez a tetteiben is hasonló intenzitással nyilvánul meg.
5/8 A kérdező kommentje:
Hagy lélegezni is , de vmiért mégis úgy érzed hogy folyton rátok figyel, rátok koncentrál es nem a saját életével van elfoglalva.
Vagy rosszul gondolom?
2023. aug. 25. 09:45
6/8 anonim válasza:
Az nem rajongás hanem nárcisztikus. Az igazi rajongó nem rám koncentrál, rajtam csüng, hanem TESZ a közös célokért, értem is, saját magáért is, lehetővé teszi a közös programokat, de akkor amikor nekem is jó. És nem az hogy akkor rajong amikor pl aludnék vagy ennék vagy bármi bajom van, hanem olyan kis gyakorlatiasan azért.
7/8 anonim válasza:
#5:
Hogyhogy nincs a saját életével elfoglalva? Nem jár munkába, haverokhoz, családtagjaihoz, vagy hogyan érted?
8/8 anonim válasza:
Engem nagyon zavar. Általában azok ilyen rajongóak, akik bele képzelnek valamit a másikba és görcsösen azt akarjak bele látni, tipikusan a kapcsolat elején, max fel évig ilyenek.
Persze a lelkesedés normális, de amikor valaki korán és indokolatlan mértékben rajong a másikért, az értetlenségre vall.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!