Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavaró tud lenni az ha nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavaró tud lenni az ha nagyon rajong érted a párod?

Figyelt kérdés

Ha csodál, de a megfelelő szó az hogy rajong érted?

Zavaró lehet egy idő után?

2023. aug. 24. 15:00
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Néhány közös év, és ez meg fog szűnni. Csak várj türelmesen!
2023. aug. 24. 15:04
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Fullasztó, egyik férfi az életemben sem szerette az ilyet, kivétel ha az illető maga is ilyen fullasztó szerelemre vágyik
2023. aug. 24. 15:18
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Csak akkor, ha ez a tetteiben is hasonló intenzitással nyilvánul meg.
2023. aug. 24. 15:51
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Nekem imponál
2023. aug. 24. 16:28
 5/8 A kérdező kommentje:

Hagy lélegezni is , de vmiért mégis úgy érzed hogy folyton rátok figyel, rátok koncentrál es nem a saját életével van elfoglalva.

Vagy rosszul gondolom?

2023. aug. 25. 09:45
 6/8 anonim ***** válasza:
42%
Az nem rajongás hanem nárcisztikus. Az igazi rajongó nem rám koncentrál, rajtam csüng, hanem TESZ a közös célokért, értem is, saját magáért is, lehetővé teszi a közös programokat, de akkor amikor nekem is jó. És nem az hogy akkor rajong amikor pl aludnék vagy ennék vagy bármi bajom van, hanem olyan kis gyakorlatiasan azért.
2023. szept. 7. 00:55
 7/8 anonim ***** válasza:
60%

#5:

Hogyhogy nincs a saját életével elfoglalva? Nem jár munkába, haverokhoz, családtagjaihoz, vagy hogyan érted?

2023. szept. 7. 10:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Engem nagyon zavar. Általában azok ilyen rajongóak, akik bele képzelnek valamit a másikba és görcsösen azt akarjak bele látni, tipikusan a kapcsolat elején, max fel évig ilyenek.

Persze a lelkesedés normális, de amikor valaki korán és indokolatlan mértékben rajong a másikért, az értetlenségre vall.

2023. szept. 10. 10:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!