Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok és mit tehetnék?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok és mit tehetnék? A barátnőm havi 150-200 e Ft-ot költ magára.

Figyelt kérdés

27 éves férfi vagyok, és van egy 25 éves barátnőm. A barátnőmmel összeültem, és elbeszélgettem, hogy szeretnék több szexuális együttlétet, legalább naponta egyszer, mit gondol erről. Azt mondta, hogy tanuljam meg kezelni a vágyaimat, az életben nem lehet minden úgy, ahogy én akarom. Ekkor elgondolkodtam, és megkérdeztem tőle, hogy ezt elfogadnám abban az esetben, ha nem az én pénzemből élősködne, és költene el havonta 150-200 ezret csak magára baromságokra, ő is megtanulhatná kezelni a vágyait, mert attól, hogy egyetemen programozó infót végeztem, mellette a célom a fizikus MSc befejezése, és keresek nettóban 820 ezret, nem azt jelenti, hogy el is kell költeni.

Néhány nappal a beszélgetésünk után feljött 5 barátnőjével, és elkezdett kioktatni, hogy egy tipikus férfi vagyok, és ez a gond a férfiakkal. Felvázoltam a helyzetet, hogy cserébe elvárnám én is, hogy kevesebbet költsön, hogy ne csak egyoldalú legyen a vágykielégítés, de arról szó sincs, korlátoznám a szabadságát és egy szar ember lennék.

Tudom, hogy összebeszélnek, de érdekelne, hogy ez mennyire gyakori? Tényleg annyira lenézendő lett, hogy a férfiaknak el kell fogadni, hogy nem a régi világot éljük és nem kell a nőnek mindig készen állni, de a nőnek mindent szabad?

2023. aug. 24. 11:18
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
29%
39: A kérdező is megkérdezhetné hogy miért kell neki 200 ezer forintokkal havonta tömni a barátnőjét, s ha kicsit panaszkodik hogy lehetne több szex, az rinyál meg összehívja a női tanácsot akik megállapítják hogy ő egy szar alak.
2023. aug. 24. 14:12
 42/59 anonim ***** válasza:
77%

Senki nem tudja megmondani hogy a férfi mit nyújt a kapcsolatban.

Mit tesz hozzá????

A nő mellett lesz tiszta ruhája. Rend veszi körül és még hasat is ereszthet mert jókat főz a nő.

De bmeg cserébe egy kukit ad?????? Vagy a pasi hazaér meg a nő is és majd a férfi gondoskodik mindenről???

Lesz majd ilyen világ?

Nem lesz soha a nők cselédek és a férfiak nem nyújtanak semmit. Legalábbis ha én egy fodrászhoz nem tudok elmenni anélkül hogy a fillérbaszója ne hunyorogna, akkor az nem fifty-fifty kapcsolat.

2023. aug. 24. 14:15
 43/59 anonim ***** válasza:
97%

41

Nem kell tömni pénzzel. Keressen egy értelmesebb nőt, aki fizeti magának azokat a fránya "női hóbortjait". Valamint értse meg, hogy a szex nem úgy megy egy párkapcsolatban, hogy kitömi a nőt pénzzel, cserébe pedig követeli, hanem úgy működik, hogy azok kell dolgozni, hogy kívánják, essen jól mindkettőnek, és ne leszögezni kelljen, hogy márpedig ennyi és annyi kell.

2023. aug. 24. 14:26
 44/59 anonim ***** válasza:
4%

"Senki nem tudja megmondani hogy a férfi mit nyújt a kapcsolatban."

Írta a kérdező hogy ő tartja el a nőjét. Nem elég? Vagy még ő is mosson fel otthon? Van egy sejtésem hogy abba is besegít. Az ilyen palik ilyenek szoktak lenni.

2023. aug. 24. 14:42
 45/59 anonim ***** válasza:
97%
Megvolt a napi incel álmodozás? Na akkor mehetsz csinálni valami értelmeset. Örök vesztes...
2023. aug. 24. 14:56
 46/59 A kérdező kommentje:

Csak az első és második oldalt olvastam el, a többit hamarosan.

1. Tudom, hogy nincs "programozói informatikus", de ez legyen a legnagyobb hiba, hogy nem akartam telefonon teljesen kiírni.

2. Ahogy szokták mondani, nem a diploma teszi az embert. Lehetek akár PhD-t végzett fizikus is, nem leszek attól az élet minden területén jó. Nagyon naiv és engedékeny vagyok.

3. Tudom, hogy a szexuális együttlétet nem menetrend szerint kéne művelni, de ha neki ilyen elvárásai vannak, akkor nekem is legyenek. De a legjobb, ha elválok tőle. Erre a következtetésre jutottam a mai kisebb sétám során.

4. Ha valóban nők válaszoltak itt és privátban is (itt fogok válaszolni, senkinek nem írok vissza privátban), akkor idióták vagy trollok vagytok.

2023. aug. 24. 15:09
 47/59 anonim ***** válasza:
94%

27

És kötekező eltartani bárkit? Önszantadból teszed, ha teszed! Én pedig önszántamból nem tartok ki egy takaritot

2023. aug. 24. 15:09
 48/59 A kérdező kommentje:
Bár őszintén szólva az első és második oldalt tekintve nem vártam többet ettől az oldaltól. Mindenbe beleköttök, kamuztok és ilyenek a válasz helyett. De én is hibás vagyok, tudom.
2023. aug. 24. 15:10
 49/59 anonim ***** válasza:
96%
Ja, idióta troll/valami bánat alja nő vagyok, mert megkeresem a pénzt a saját dolgaimra, és azt javaslom neked is, hogy tanultabb, szorgalmasabb, normális fizetésért dolgozó nőt keress magad mellé, és ne úgy kezeld a kapcsolatot, mintha egy állandó prostit szerződtettél volna magad mellé. :) Tudod mit? Legyen, biztos én vagyok az idióta.
2023. aug. 24. 15:17
 50/59 anonim ***** válasza:
79%

27

Én nem ismerek olyat, hogy egy férfi INGYEN eltartja a nőt. Vár erte hazimunkat, szexet stb.

2023. aug. 24. 15:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!