Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok és mit tehetnék?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok és mit tehetnék? A barátnőm havi 150-200 e Ft-ot költ magára.

Figyelt kérdés

27 éves férfi vagyok, és van egy 25 éves barátnőm. A barátnőmmel összeültem, és elbeszélgettem, hogy szeretnék több szexuális együttlétet, legalább naponta egyszer, mit gondol erről. Azt mondta, hogy tanuljam meg kezelni a vágyaimat, az életben nem lehet minden úgy, ahogy én akarom. Ekkor elgondolkodtam, és megkérdeztem tőle, hogy ezt elfogadnám abban az esetben, ha nem az én pénzemből élősködne, és költene el havonta 150-200 ezret csak magára baromságokra, ő is megtanulhatná kezelni a vágyait, mert attól, hogy egyetemen programozó infót végeztem, mellette a célom a fizikus MSc befejezése, és keresek nettóban 820 ezret, nem azt jelenti, hogy el is kell költeni.

Néhány nappal a beszélgetésünk után feljött 5 barátnőjével, és elkezdett kioktatni, hogy egy tipikus férfi vagyok, és ez a gond a férfiakkal. Felvázoltam a helyzetet, hogy cserébe elvárnám én is, hogy kevesebbet költsön, hogy ne csak egyoldalú legyen a vágykielégítés, de arról szó sincs, korlátoznám a szabadságát és egy szar ember lennék.

Tudom, hogy összebeszélnek, de érdekelne, hogy ez mennyire gyakori? Tényleg annyira lenézendő lett, hogy a férfiaknak el kell fogadni, hogy nem a régi világot éljük és nem kell a nőnek mindig készen állni, de a nőnek mindent szabad?

2023. aug. 24. 11:18
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
97%

" Igen, vannak jól kereső nők is, csak senki nem 45 éves barátnőt akar, vágod? Hanem fiatal nőt. Azok meg általában nem arról híresek hogy marha jól keresnek."

A fiatal férfiak sem arról híresek, ugyanabból az okból, mivel pályakezdők.

A megoldás az, hogy egy 45 éves férfinak legyen minimális esze, érzelmi fejlettsége, és végül, de nem utolsósorban önkritikája, és ne 20-onéves, pályakezdő lányok között keresgéljen társat. Ha pedig nem tudják mi az a szeretet, szövetség, összetartás (általában az ilyenek nem tudják), hanem inkább a huszonéves testike a lényeg, akkor fogadják el, hogy aranyásó, kihasználók lányok közül válogathatnak.

A kérdezőnél még csak nem is ez a helyzet, mivel korban összeillik a barátnőjével. Az viszont egyáltalán nem általános, hogy a pasik 27 évesen már csodajól keresnek, a nők meg csórók.

A legtöbb értelmes, egészséges ember egyébként korban hozzáillő párt keres, akivel együtt építik fel a közös életet, egzisztenciát.

2023. aug. 24. 14:00
 32/59 anonim ***** válasza:
1%

31: Dehogynem, a kérdező pont jó példa rá. Szerintem a csaja még csak nem is dolgozik talán...csak költi a pénzét a hülyeségeire...

"A megoldás az, hogy egy 45 éves férfinak legyen minimális esze, érzelmi fejlettsége, és végül, de nem utolsósorban önkritikája, és ne 20-onéves, pályakezdő lányok között keresgéljen társat."

Baromság, a 40 feletti pasi is fiatalabb nőt akar, egy öreg nő semmire se jó.

Családot alapítani se lehet vele, ráncos, lóg mindene, stb.

2023. aug. 24. 14:02
 33/59 anonim ***** válasza:
17%

"A legtöbb értelmes, egészséges ember egyébként korban hozzáillő párt keres, akivel együtt építik fel a közös életet, egzisztenciát."

A kérdezőknél ez az együtt építkezés úgy néz ki hogy a pasi keres, a nő meg költi a pénzét...

2023. aug. 24. 14:02
 34/59 anonim ***** válasza:
98%

Én meg nem tudok olyan kapcsolatot házasságot elképzelni, hogy:

A nő fedezi a saját kiadásait, a férfi is úgyszintén.

De! A nő mos főz takarít egy fütyire.

Ingyen!!!

Szeretetből? Szerelemből?

Oké. És a férfi mit nyújt?

Mit tud nyújtani …..

Konkrétan a f@szát?????

2023. aug. 24. 14:04
 35/59 anonim ***** válasza:
100%

És? Náluk ez a helyzet. Ettől még nem általános.

Lehet keresni normálisabb nőt, az a megoldás.

36/59 anonim ***** válasza:
94%

20

Nézd a KSH adatait, és akkor rájössz, hogy fszságokat írsz.

"egészen véletlenül az informatikusba "szerettek" bele,"

Nem véletlen. Mivel én is az vagyok, így előny.

37/59 anonim ***** válasza:
2%
Egyébként miután összeállt a női tanács, hogyhogy nem szakított a pasival a csaj? Ja mert nem is olyan egyszerű találni ilyen jól kereső pasit a pénz meg azért jól jön?
2023. aug. 24. 14:05
 38/59 anonim ***** válasza:
2%

"A nő fedezi a saját kiadásait, a férfi is úgyszintén.

De! A nő mos főz takarít egy fütyire.

Ingyen!!!

Szeretetből? Szerelemből?

Oké. És a férfi mit nyújt?

Mit tud nyújtani …..

Konkrétan a f@szát?????"

Szerinted egy mai átlagos nő az főz a pasikra? Hol élsz te? De ezeket a pasik is ugyanúgy szokták csinálni.

Szerinted mi nem tudunk porszívózni meg felmosni?

2023. aug. 24. 14:06
 39/59 anonim ***** válasza:
97%

Az én időm és energiám is ugyanolyan értékes mint a másik emberé.

Miért szolgálnám ki, miért gondoskodnék a vacsoráról, a tisztaságról, miért?

Mert nő vagyok?

Vagy szerelmes?

Megteszem persze szó nélkül házvezetőnöként esetleg. Egy takaritónőnek is van fizetése. De még Szakács is legyél mellette.

Befizetem magamat nyaralni, megyek körmöshöz, veszek parfümöt magamnak a fizetésemből…

De nem tudom milyen férfinak kéne lenni ahhoz hogy én a cselédje legyek .

2023. aug. 24. 14:08
 40/59 anonim ***** válasza:
97%

Mit nyújt egy férfi, mi a szerepe?????

A nő dolgozik, és fizet magának mindent, szép és mondjuk tanult is.

Na mihez kell egy férfi?????

Az anyai ösztönök kiéléséhez?? Legyen egy fütyi akit pátyolgatok? Miközben döglik a munka után. Én meg söprök felmosok, fürdőszobás takarítok , meg sem állok ????

És sorozatot néz??????

2023. aug. 24. 14:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!