Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss kapcsolatban, ha valaki a másikkal a kanapéágy nyikorgása miatt nem akar olyan gyakran szexelni az valós kifogás lehet? Téged visszatartana?
Én nem tudom elengedni magam komfort nèlkül nemhogy szexnél, de önkielégítésnél sem. Egy szúnyog is bezavarna, nemhogy a folyamatos nyikorgás, ami amúgy az elélvezést is befolyásolja, ha rossz a ritmusa.
Szexeltem már így és nem tudtam kikapcsolni, ha pasi lennék tuti lankadtam volna. De volt akinek viszkettem az ágyneműjétől, meg akinek a bolyhos(de brutálbolyhos) lepedője szúrta a hátam.
Vagy volt, aki új ágyneműt vett( a viszketős flanelos) és nem mosta ki, mielőtt felhúzta és durva, keményített-rosszminőségű és büdös is volt az ágynemű, mondjuk az ikeából, de akkor is.
Meg mondjuk itt a nyár, magamhoz se nyúlok légkondi/jó szigetelés nélkül, nem hogy még más forró teste is legyen rajtam napközben a 36 fokban.
Plusz allergiás vagyok, levegőt se nagyon kapok és tüsszögök, mert nem hat a gyógyszerem, ilyen miatt sem tudok szexre beállni.
Az év 3 hónapjában semmi bajom, max a bőröm érzékeny, de most.. vergődöm. Légkondi kell, szúnyogmentesség, komfortérzet. Ha pasi lennék és akkor ugye nehèz is, félnék is, hogy összeszakad, ha rajtad vagyok.
Amúgy más nem zavar, de a komfortom és biztonságom legyen meg. Padlón tuti nem szexelnék, de zuhanyban, meg állva szabadban már oké volt, viszont se lefeküdni, se térdelni nem fogok padlóra, az fáj, nyomja a csontjaim(vékony vagyok)
A padlón alvás/szexelés egy választás, nem egy kényszer. Nekem kényelmes, pedig én is vékony vagyok. Az eddigi férfiaknak sem jelentett gondot. Szerintem a kényességed kiábrándítóbb.
"hogy random, ismeretlen emberek véleménye jobban érdekelte"
Mármint pihenni, aludni, nyugodtan élni vágyó nők, férfiak, családok, idősek, kisgyerekek nyugalma, akik nem azt akarják hallgatni hogy a szomszédot kefélik?
Mondjuk az alap lenne hogy másokat nem zavartok, a szomszédság nem kíváncsi xy bagzására.
Ettől még meg lehetne oldani mondjuk, pl a padló csak nem nyikorog..
Na tessék. Ékes példa arra, hogy valakit annyira elvakít a korlátoltsága, hogy képtelen értelmezni, hogy a kérdező nő, és az ő ágya nyikorog.
Hogy lehet valaki ennyire egybites?
Nem csak kanapén lehet szexelni...
Igen, kiábrándítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!