Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párommal randizok a városba sétálunk és nagyon kell pisilnem, de neki nem kell úgy veszem észre pedig 6 órája eljőttünk otthonról és sokat ittunk már üdítőből, és nem merem megmondani mit tegyek?
Én tényleg nem értem, miért jó az, hogy nőnek/lánynak adod ki magad.
Ezt sosem értettem az ilyen pisifétises kérdéseknél.
Alapjáraton dől belőle, hogy kamu
1.
Kiírod IDE egy MAGYAR platformra, ahol AKÁRKI elolvassa, még a PÁROD IS.
Téged nem zavar, hogy ő rábukkanhat erre, annak ellenére, hogy azt kamuzod neki, a barátnődnek írsz.
2.
Ha azt is mondod, hogy a barátnődnek írsz... Én randin faképnél is hagynám a párom, ha a telefonját nyomkodná non-stop. Bírjon ki 1-2 órát velem. Oké, ha muszáj egy üzenetet kiküldenie, de az itteni aktivításodból ítélve, te le sem vetted a szemed a képernyőről. Nem hiszem el, hogy a párod nem mondta azt, hogy oké, hazamegy, majd ha ráérsz vele érdemi időt tölteni, folytatjátok a randit.
3.
Egy ember sem ennyire életképtelen, buta, érződik rajta az, hogy van egy sztori a fejedben meg egy írói vénád és itt próbálsz egy interaktív történetben megírni a fantáziád termékét.
Ez az egész irreális tartalom és a folyamatos helyesírási különlegesség meg a többi kérdésedben is feltűnik, ahol amúgy 2020-ban és 2023-ban is 19 vagy és amúgy meg 2023-ban 17 éves is vagy...
Oké, pisifétises vagy, de a nagy kérdés, hogy miért kell ehhez nőnek kiadnod magad.
Nőket tobiroznál? Mert a nők meg pont pisifétises pasikat keresnek és nem egy másik nő érdekli.
Tényleg lány vagyok!
Lányba is van aki szereti témát!
Öt nem zavarta mert szeret engem 4égi már a kapcsolatunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!