Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet azért nem tudunk szintet lépni?
Párom nem ért a pénzügyekhez. Akár előtakarékosságról akár a lehetséges hitellel kapcsolatban jön hozzánk tanácsadó.
Egyszerűen ül és semmit nem kérdez, utána ha elment akkor azt mondja h semmit nem értett.
Így a pénzügyi teher rám marad, emiatt úgy érzem ezt is nekem kell megoldanom.
hát most nyilván vagy te megoldod, vagy senki...
Nézd akar a párod ezen változtatni? Pénzügyi ismereteket szerezni? Mert az, hogy most nem ért hozzá, nem egy végleges állapot!
Tudd meg, hogy mi ezzel a szitu, majd hogy te ezzel tudsz e együtt élni, vagy nem.
Szerintem ő valojában nem akarja csak nem mondja. Nem akar hiteleket kiadni sem meg azt se tudja valszeg miből. Vagy ha megszunne a jövedelme akkor mi van.
Nem tud tudatos lenni mert nincs pénze amin gondolkozni tudna.
A legtöb párkapcsolatban fel vannak osztva a témák, teendők.
Pl a pénzügyeket nálunk én viszem, időnként ha ideje van, vagy az asszony kéri, összegzem mi a helyzet, megbeszéljük mi kéne, de általában én intézem az egészet. Nem mintha szeretném, de ez van.
Egyébként a tanácsadókkal vigyázzatok, a legtöbbje kalap szart sem ér, ráadásul egyáltalán nem a legjobb lehetőségeket mondja, csak azt, ami az ő cégénél a legjobb... ami hát elég kis része a piacnak:D
A legtöbb akivel találkoztam, még rendesen számolni sem tudott, én már rég megmondtam, hogy egy törlesztőnek mennyi az éves költsége vagy százalékos kamat rá vagy ilyesmi, amikor ő még a számológépét nyomkodta:D
Nem véletlenül részmunkaidőben csinálják. Fizetéskiegészítésnek jó, megélni nem tudnának belőle. Sőt, ismertem olyat is, akinek a bank elvitte a házát a hiteltartozásai miatt. Na, és ettől kérjek pénzügyi tanácsot?:D
Visszatérve a kérdésre: szóval semmi gond nincs azzal, ha te viszed a pénzügyeket. De akkor vidd, ne csak a tanácsadónak a dolgaira bólogass!
6
Azért nem érted, mert műveletlen vagy e téren. Nem kell túldimenzionálni. Nekem a kémia tűnt full érthetetlennek, pedig azt nem "ember találta ki". Utáltam is emiatt, és nem voltam hajlandó megtanulni. És mivel a mindennapi életemben felhasznált információk nagyjából 0.034%-a kötődik kémiához, így ez nem is probléma.
Azt viszont csodálom, hogy a MINDENKIT érintő pénzügyeket alap szinten sem sajátítják el egyesek... Miért??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!