Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én a nő saját gyerekére úgy hivatkozok hogy "a srác", az miért akkora probléma?
Az új páromnak van egy fiatal fia aki nyilván nem tőlem van.
Jól kijövök vele, de tegnap majdnem összevesztem az anyjával, amikor úgy hivatkoztam rá hogy "a srác"
Tudom a nevét, és kedvelem ő is engem, de nem értem mit vár most tőlem a nő? Érezhetően ez túl gyenge dolog volt ez ahhoz hogy komolyan összevesszünk vagy szakítson emiatt, de arra fakadt ki nekem hogy bántja nagyon hogy én rideg vagyok a gyerekkel és idegenként kezelem.
Közben a saját rokon gyerekeket is így hívom ha nincsenek többen, gőzöm sincs mi a probléma ezzel
Nem kértem bocsánatot, mondtam hogy ez így természetes nálam és nem is fogom sajátomként kezelni mert nem is az. Utána nem hozta fel újra, de nyilvánvaló hogy megbántottam, még ha nem is sértődött meg úgy hogy megtagadja mondjuk a szexet vagy ilyenek
"De tényleg nem értem, miért nem lehet a nevén említeni a szerencsétlen gyereket"
Az nincs meg hogy ez egyszeri eset volt?
Van hogy nevén hivatkozom rá, és előfordult hogy nem.
Nem is értem mi ebben a probléma
Suttyó vagy, felesleges magyarázni.
Ha a nevén hívod, azt jelenti bizalmi, értékes kapcsolat van köztetek, főleg, ha az anyjának mondod.
Ha suttyó is akarsz maradni, használd inkább azt, hogy kissrác, én ezt szoktam mondani, ez olyan bizalmaskodó, a gyerekem játszótéri haverjaira hovatkozom néha így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!