Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is csak “barátkozn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is csak “barátkozni” akart az exével? 20/l 23/f

Figyelt kérdés

Egy egyetemre járunk, párom eggyel felettünk, az exe évfolyamtársam. 1 éve kavartak/voltak együtt egy kicsit. Mi meg kb. 10 hónapja vagyunk együtt. Így egyetemi szinten elég sok buli szokott lenni, meg évfolyamszinten is azért van egy nagy társaságunk (30-40 ember) akik eljárnak sok helyre és az exe is beletartozik.

Alap nincsenek jóban, ketten nem szoktak beszélni külön, csak köszönnek egymásnak és ennyi, meg egy ideig kifejezetten rosszban voltak.

De aztán egy ideje bulik/vagy szűkebb körű összejövetelek alkalmával összenevetgélnek, néha megérintik egymást, párom meghívja piára, ilyemsik. Voltak együtt szabadulószobában (10 fő nyerte) és megláttam, hogy utána késő este ráírt a párom privátban, hogy mennyire jó volt és beadhatnák máskor is, meg reméli lesz még ilyen és ott lesz “ő” (az exe) is, várja, hogy ott legyen.

Instán is reagál néha az instasztorijaira (ezt is nemrég láttam) meg berealen is ismerősnek jelölte a csajt, (ezt is nemrég vettem észre) meg ha iszik a párom akkor keresi néha a csaj társaságát/szeret a közelében lenni, szorosan mellé ült le stb. Viszont józanul a hétköznapokban tényleg semmit nem kommunikálnak, kb. kerüli a helyet ahol ott a csaj, meg születésnapján se mondott semmit az exének, pedig ott sétáltunk el mellette, és épp köszöntötték fel a barátai. Meg néha amúgy kifejezetten bunkó a csajjal. Rákérdeztem, hogy érez e még valamit iránta és azt mondta, hogy egyszerűen csak bírja, mint barát, de nem akar tőle semmit

2023. aug. 19. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Jelenleg igen de legyél figyelmes. Ki tudja lehet, hogy ha berugnak le kerül a bugyi.
2023. aug. 19. 14:06
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem már leteperte részegen (párszor), csak nem tudsz róla...
2023. aug. 19. 15:47
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Hát ez nem baráti közeledés. Tuti többet akarna ha lenne lehezősége. Lehet a csaj nem akarja ezért nem történt még meg, de nem a srácon múlik az biztos.
2023. aug. 23. 09:33
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

Férfi és nő között nincs barátság.

Ezek meg előtte dugtak is.

2023. aug. 23. 10:15
 5/7 anonim ***** válasza:
64%
Na, én széjjelcsapnék köztük.
2023. aug. 23. 11:11
 6/7 anonim ***** válasza:
86%
Nem érzem, hogy eléggé becsülne Téged. Dobd ki. Flörtöl vele, és nem nyílt lapokkal játszik. Lehet, mindkettőtökkel szórakozik. Barátság nincs, pláne, ahol volt szerelem, és van új pár.
2023. aug. 23. 12:22
 7/7 anonim ***** válasza:
76%

"Instán is reagál néha az instasztorijaira (ezt is nemrég láttam) meg berealen is ismerősnek jelölte a csajt, (ezt is nemrég vettem észre) meg ha iszik a párom akkor keresi néha a csaj társaságát/szeret a közelében lenni, szorosan mellé ült le stb. Viszont józanul a hétköznapokban tényleg semmit nem kommunikálnak, kb. kerüli a helyet ahol ott a csaj, meg születésnapján se mondott semmit az exének, pedig ott sétáltunk el mellette, és épp köszöntötték fel a barátai. Meg néha amúgy kifejezetten bunkó a csajjal."

Kérdező az a szitu, hogy az ex vezet, nem vette át a helyed, soha nem előzted meg, hiába ex és te a jelenlegi "barátnője" nem felejtette el egyáltalán!

Előtted lehet nem tartják a kapcsolatot, de kettesben, amiről neked fogalmad nincs talán taliznak, beszélnek.

Persze ez csak opció, nem is igazán számít,, mert a lényeg, hogy ír neki instán józanul, részegen bulizgatnak, szórakoznak és élőben hiába durva, bunkó hozzá ez nem azt jelenti, hogy utálja legbelül.

Inkább csak hiszi, azt szeretné érezni hogy gyűlöli, vagy semlegesek az érzései iránta ezért nem is köszöntötte fel, de valójában oda van érte még mindig!

Hazudni hazudik neked és lehetséges önmagának is, hogy csak barátkozni akar, normális kapcsolatban lenni a társaság miatt, de hát a tettei az ellenkezőjét bizonyítják.

Hogy most testileg és/vagy érzelmileg vonzódik-e hozzá nem tudhatom (ő se tudja), de pótlék vagy!

Tehát döntsd el, hogy hagyod magadat továbbra is kihasználni, érzelmileg (esetleg fizikailag is) csalni, rajtad múlik, viszont tőle jóra ne várj, a kezdetektől fogva át vagy vágva a palánkon.

2023. aug. 24. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!