Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mások párkapcsolata hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások párkapcsolata hogy lehet ennyire izgalmas?

Figyelt kérdés
Másokkal mindig történik valami, míg a mi kapcsolatunkban annyira semmi. Mi elmegyünk egy hónapban egyszer valahova, míg mások szinte hetente eljutnak valami helyre. Ráadásul mi sose voltunk a barátommal nyaralni se. Úgy érzem a barátom mellett minden unalmas.
2023. aug. 15. 12:24
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Kinek mi a program igénye, valakiknek létigénye hogy folyton menjenek, csináljanak valamit, mások nyugisabbak. Kezdeményezz kiruccanásokat, bármit amihez kedved/kedvetek lenne. Ha ennyire unalmas beszéljetek róla mindenképp.
2023. aug. 15. 12:31
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Alapvetően lehet, hogy igy van, de hidd el az emberek a közösségi médiába rengeteget ferdítenek lehet felrak egy képet hogy sétálnak, aztán valóságba meg csak a sarki boltba mentek le. Ettől még persze sétálnak de egész máshogy fest a dolog.
 3/8 anonim ***** válasza:
19%
Miért nem találsz ki programokat? Ha a paid nem olyan, attól még lehet, hogy szívesen elmenne mindenhova! Nem az ő dolga mindig programozni! Néhány pasinak meg kell mondani mit csináljatok! Aztán majd rákap az ízére.
 4/8 anonim ***** válasza:
86%

Nézd. Szerintem egy embernek nagyon fontos megtanulni azt hogy nem az a lényeg hogy ,,hol és mikor" hanem az hogy ,,kivel És miért". Régebben én is arra vágytam hogy utazgassunk ide-oda, meg menjünk el wellness hotelben satöbbi de idővel be kellett látnom azt hogy tök mindegy hogy hol lettem volna azzal az emberrel mert úgysem élveztem volna.

Nehéz döntésnek éltem meg anno, hogy szakítsunk, De ma már csak úgy emlékszem rá mint egy hihetetlenül unalmas emberre akivel már beszélgetni is fárasztó volt, mert úgy éreztem hogy csak a semmit beszéljük.

A mostani párommal igazából minden érdekes, még az is hogy ha csak kiülünk a ház elé egy padra és dumálunk vagy ha elmegyünk bevásárolni. Járunk utazgatni is. Mivel hasonlóak az értékeink, olyan helyre helyekre akarunk eljutni a mi mindkettőnket érdekel.

Ha most unatkozom a pároddal Ez nem fog már változni, egyszerűen nem egymásnak valók vagytok.

2023. aug. 15. 12:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Mondtam, de őt igazán semmi nem érdekli.
2023. aug. 15. 12:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha őt nem érdekli akkor engedd el, ne szenvedj mellette.
2023. aug. 15. 12:44
 7/8 A kérdező kommentje:

"Régebben én is arra vágytam hogy utazgassunk ide-oda, meg menjünk el wellness hotelben satöbbi de idővel be kellett látnom azt hogy tök mindegy hogy hol lettem volna azzal az emberrel mert úgysem élveztem volna."

Ebben van valami, mert én sem érzem úgy, hogy élvezném, ha a barátommal megyünk valahova.

2023. aug. 15. 12:44
 8/8 LuckyLevi ***** válasza:
35%

Magyarul nem érzel semmit a párod iránt, de az a problémád, hogy mások kapcsolata olyan izgalmas.

Hány éves vagy?

2023. aug. 15. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!