Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a nő és mi a férfi feladata?
Ostorcsapás, tetszik, hogy kikerülted a választ a saját tapasztalatodról, és rögtön visszatámadtad vele.
Ez az önképzésnek melyik pontja?
Válaszolok te agyatlan. :)
Volt 2,5,8 éves párkapcsolatom.
Mellette jó pár csaj, nő is, ahogy most is.
Akkor várom az ellenérveidet a 3. hozzászólásomra.
:)
Bocs, Ostorka, dolgoznom is kell. Ahogy látom, önmagadon kívül nem nagyon ért veled egyet senki. De mindig kell egy megmondóember... Nyilván a válaszaidat láttam többször, ne köss bele mindenbe. Habár már ketten is kérdeztük a bőséges tapasztalataidat, nem válaszoltál. Én azért megteszem. 23. éve élek együtt a feleségemmel. 4 gyereket neveltünk fel, vagyis inkább folyamatban van, mivel a "kicsi" fiam 14 éves. Elhiheted, hogy marha sok mindenen keresztül mentünk, kisebb-nagyobb tragédiák voltak az életünkben, egészen a gyerekünk elvesztéséig. El se tudod képzelni, mennyire drága nekem ez a nő, akivel nagyon remélem, 120 évet fogok élni. Nem ragozom tovább. Aki nem elméletben gyártja a remek pontjait, az úgyis érti. Te meg... hát....
Nincs nő és férfi feladata. Feladat van, amit meg kell oldani. Kettőnknek.
Meg vagy elégedve?
Ja, még mindig aspergeres, nem asBergeres.
Mit is sunnyogtam te agyatlan? :)
Én válaszoltam.
Nálad? Érvelés hol marad a 3. válaszomra.
:)
Ahhoz gondolkodni kellene. :)
Ahogy neked is agyatlan kérdező.
Érvelj inkább, de ahhoz tudni kellene értelmezni a 3. hozzászólásom.
Hülyegyerekek. 😂😂😂
"Nincs nő és férfi feladata. Feladat van, amit meg kell oldani. Kettőnknek."
Olvasd el a 3. hozzászólás elejét te agyatlan.
Szerinted nem része a kapcsolatnak a döntés, szervezés, szeretet, biztonság, tisztelet, megoldásokban való gondolkodás stb.?
Te hülyegyerek...
Kérdező!
De meg maradnak mellettem a nők te agyatlan kérdező.
Viszont nekem fontos, hogy a nőnek magas intelligenciája legyen, legyen tájékozott, kiváló problémamegoldó legyen, akarjon folyamatosan fejlődni stb. Ezért lesz vége pár hét, hónap után jelenleg.
Mert a szex nem minden, mint példa.
De ahogy az igazi férfi, úgy az igazi nő is ritka, mint a fehér holló.
Mert ez folyamatos önképzés igényel és magas intelligenciát.
Várom a 3. válaszomra az érvelésed te agyatlan kérdező.
"Elhiheted, hogy marha sok mindenen keresztül mentünk, kisebb-nagyobb tragédiák voltak az életünkben, egészen a gyerekünk elvesztéséig. El se tudod képzelni, mennyire drága nekem ez a nő, akivel nagyon remélem, 120 évet fogok élni. Nem ragozom tovább."
Nem ez volt a kérdés te agyatlan.
🫣🫣🫣
Funkcionális analfabéta vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!