Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartottad titokban ,,örökre”?
Figyelt kérdés
Csaltad meg már a párodat úgy hogy ,,örökre” magadba fojtottad,titokban tartottad és próbáltál úgy tenni mintha meg sem történt volna? Illetve volt emiatt lelkifurdalásod?
Én spec.igen,az illető hölgy sosem tudta meg de bánni nem bántam meg.
35/F
2023. aug. 14. 22:16
2/11 anonim válasza:
Mostanáig tartott az "örökre" elfojtás.
3/11 anonim válasza:
Nem és nem is fogok ilyesmit tenni, nem vagyok görény.
4/11 anonim válasza:
Én próbáltam már fel elég sok nőt a kapcsolatunk alatt, amit el is mondtam a barátnőmnek végül. Szakítani akart, de mivel nekem van pénzem, neki viszont nincs, ezért adtunk mégy egy esélyt a kapcsolatunknak.
5/11 anonim válasza:
Elrejtetted? Titokban tartottad?
7/11 anonim válasza:
Persze. Nem volt lelkifurdalasom. Miert lett volna?
Raadasul utolag igazam is lett, mert pont negativ pontnal hagyott egyedul.
Az a helyzet, hogy egyszeruen ferfikent nem eri meg kihagyni a jo lehetosegeket.
8/11 Annie24 válasza:
Fiatalabb koromban igen. Soha nem derült ki és már nem is fog és már nem is számít
9/11 anonim válasza:
Csodas ertekrend, egy igazi kincs lehetsz. Ja, nem ide.
10/11 anonim válasza:
#9: Te biztos egy csodálatos lény vagy és ezzel már bizonyítottad is morális felsőbbrendűséged és szebbé tetted az univerzumot.
Ja, nem ide. Szimplán sértődött kisgyerekként puffogtál egyet és megcsillanthattad az egód, ami amúgy a kutyát sem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!