Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék, ha egyre kevésbé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, ha egyre kevésbé tudom tolerálni a férjem poénjait, vicceit, amik szerintem már túlmennek a jóérzés határán?

Figyelt kérdés

A férjemnek régen is furcsa volt a humora, de mostanában már olyan dolgokból is viccet csinál, tréfálkozik, amiből nem kéne és utána meg engem tart hisztisnek és túlérzékenynek.

Hogyan lehetne megértetni vele, hogy van néhány dolog amiből nem illik viccet csinálni?

2023. aug. 14. 08:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
61%
Csinalj te is valami olyanból viccet, amit ő nem tart annak
2023. aug. 14. 08:48
 2/23 anonim ***** válasza:
87%

Leginkább sehogy. A bunkók sosem ismerik el, hogy bunkók.

Ha visszavenne, mikor szólsz, hogy neked ez sok, akkor talán lenne esély, de így, hogy azonnal visszatámad és téged állít be hülyének, esélytelen.

2023. aug. 14. 08:51
 3/23 anonim ***** válasza:
65%

Kerdes: "Hogyan lehetne megértetni vele, hogy van néhány dolog amiből nem illik viccet csinálni?"

Helyes valasz: "Csinalj te is valami olyanból viccet, amit ő nem tart annak"

Rögtön meg fogja érteni

2023. aug. 14. 08:54
 4/23 anonim ***** válasza:
22%
Mondjuk beszélni kéne vele.
2023. aug. 14. 10:19
 5/23 anonim válasza:
81%

Ha neked kínosak a viccei, neki meg kínos a hisztid, akkor már csak az a kérdés, mitől párkapcsolat ez a házasság.

Olyankor beszéljetek erről, amikor éppen nem aktuális, hanem nyugodtak vagytok és ráértek. Neked jogodban áll elfogadhatatlannak tartani a vicceit, a férjednek joga van ragaszkodni hozzájuk, ahhoz viszont nincs joga, hogy jogosulatlan hisztinek minősítse az álláspontodat. A beszélgetésnek nyilván alapfeltétele, hogy a férjed elismerje, neked jogod van elfogadhatatlannak tartani a vicceit.

2023. aug. 14. 10:49
 6/23 anonim ***** válasza:
33%

Már eleve is tudtad, hogy egy tahóhoz mész hozzá, akkor nem értem, most hirtelen mi a probléma?

Amúgy, ha nem tetszik, el kell válni - és a következő kapcsolatban nem utólag rájönni hogy ú bsszus, ezt mégsem így gondoltam.

2023. aug. 14. 10:58
 7/23 anonim ***** válasza:
44%
Mondhatnal peldat. Volt itt par napja egy no, aki azon beserult, hogy megkerdeztek tole, hogy minden non van e narancsbor.
2023. aug. 14. 11:30
 8/23 anonim ***** válasza:

"Mit tehetnék, ha egyre kevésbé tudom tolerálni a férjem poénjait, vicceit, amik szerintem már túlmennek a jóérzés határán?"

Tapintatosan őszintén mondd el neki, hogy pontosan mi zavar és szeretnéd, ha befejezné, mert bántó, kellemetlen számodra a viselkedése.

Ha értelmes, akkor változtat, ha nem akkor határozottan tudtára kell adnod, ha nem változtat, akkor ennek következményei lesznek a kapcsolatotokra nézve.

2023. aug. 14. 11:44
 9/23 A kérdező kommentje:

Pénteken akadtam ki nagyon, azóta mosolyszünet van. A fiunk eltörte a bokáját és műteni kellett. Az apja ment be vele, én meg maradtam itthon a két kisebb gyerekkel. 3 napig kellett bent maradnia, az apja végig vele volt, én annyit tudtam amit nekem ők elmeséltek. Úgy volt, hogy pénteken délelőtt jöhetnek haza. Péntek reggel 8-kor felhívott a férjem, hogy gond van, még ő sem tud sokkal többet, de a fiunk orvosa konzíliumot hivott össze, úgy néz ki megint műteni kell, mert a csont szerkezetével van valami gond. Azt mondta majd hív ha megtud valamit. Na, itt riasztottam a baratnőmet, hogy jöjjön át a gyerekekre vigyázni, mert bemegyek a kórházba. Mire mindent összepakoltam, a baratnőm is átért, már sik ideg voltam, rémeket láttam, mert a féjem fel sem vette a telefont ha hívtam, üzenetre sem reagált, pedig már 12 is elmúlt. Már éppen indultam volna, mikor a férjem és a fiunk hazaértek taxival. Mint kiderült, a férjem így próbalt meg megviccelni és nem értette, most sem érti, hogy mi ezzel a baj.

Szerintem ez rohadtul nem volt vicces!

2023. aug. 14. 12:25
 10/23 anonim ***** válasza:
85%

Azthittem valami alpàri stílus volt és neked sok volt.

De ebben az esetben igazad van, betegséggel nem szabad viccelni!!!!

2023. aug. 14. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!