Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon tetszem ennek a srácnak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem ennek a srácnak? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Van 1 srác sajnos nem egy suliba járunk de gondolkozom rajta h jövőre én is átmeek abba a suliba persze nem csak miatta...Kolis és hétvégenként szinte mindig talizunk és olyankor sokat célozgat h tetszem neki..nyáron be is vallotta nekem szemtől szembe h tetszem neki de én elkezdtem járni egy másik fiúval akkor.. Képzelhetitek mekkora katasztrófa volt annyira hülye voltam nagyon megbántam...

Nagyon sok lánynak bejön és még most is ha élőben v msnen beszélgetünk sose fogyunk ki a témákból vagyis egy hullámhosszon vagyunk :D Még most is ad rá utalásokat h bejövök neki de nem tudom h így van e de a barátnőim szerint tetszem neki...egy oldalon küldtem neki szívecskét és ő v 3mat küldött vissza helyette :D azt mondta most tetszik neki egy csaj és lehet én vagyok az ??:D nagyon remélem :D akk vajon szerintetek bejövök neki??:D köszi a válaszokat

2010. okt. 15. 17:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem leszel rámenős..:) ezek után szerintem bátran ráírhatsz :D
2010. okt. 23. 22:24
 12/14 anonim ***** válasza:

olyan vagy mint én, nem hiszel se a szemednek se a fülednek :) Neked visszaigazolás kell, legyen önbizalmad!

Szerintem tetszel neki, főleg hogy nyíltan közölte is veled, te magad írtad, szerintem azóta nem múlt el. Csak mással jöttél össze, nem volt benne biztos mit érzel :)

Lehet éfltékennyé akar tenni, azért nem mondott mást, vagy azt akarja, hogy felkeltse a kiváncsiságodat! A pasik is szeretik néha, ha a csajok adnak némi megerősítést, azaz kezdeményeznek.

2010. okt. 23. 22:36
 13/14 anonim ***** válasza:

De f*sz vagy!! -.-"

Háth alap h bejössz neki,hát megmondta. -.-"

2010. okt. 23. 23:10
 14/14 A kérdező kommentje:

22:36 nagyon köszi =)

Hát az utsónak meg hagynemondjak semmit.. az a f.. aki ilyeneket ír am ha elolvastad vlna az nem most volt h mondta hanem még nyáron..azóta nem is egy suliban vagyunk :S:S

2010. okt. 24. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!