Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kommentel a pasim az exe bejegyzéseihez facebookon?
Pl ha valami sikert ért el a csaj, gratulál neki. Lehet hogy érez még iránta valamit?
Miattam dobta a csajt, megcsalta őt velem.
Soha nem értettem, minek szed le valaki egy masik embert a párja nemiszervéről, hogy utána azon aggódjon, az övéről mikor akaszkodik máséra.
Elég nevetséges a dolog.
Amúgy meg, kérdezd meg őt. Ha hosszú kapcsolat volt, akkor valószínűleg kötődik még hozzá, bármennyivel édesebb is a te lábad köze. Ez nem feltetlen jelenti, hogy meg is dugja. Neked kéne tudnod, milyen embert választottál. Ha nem tudsz benne megbízni, szerintem megette a fene, de a te dolgod.
Én azért legalább magamban tisztáznám, hányadán állok a kapcsolatomban.
Jahogy az exe. Bocsi.
Hát azért mert még nem akadt le róla. Írj neki hogy foglalkozzon a saját életével.
Az pasim írkál a volt barátnője posztjaihoz. Én vagyok a hülye hogy ez engem egy kicsit bosszant?
Nagyon szép a csaj meg okos is (bár annyira talán mégsem ha a pasija megcsalta velem…), tudom hogy a párom nagyon szerette őt.
a nyomozás megy folyamatosan azt látom :)
A bizalom Nulla!
Nem rosszból, de mit vársz te olyan fiútól, aki hűtlen volt az exéhez (LEHET nem csak veled!)? Sehogy se érthető, de komolyan. Te jelenleg azért vagy vele, mert az a volt párja kidobta/a partnered5azt hitte veled majd más lesz, de nem az, mert visszasírja őt /szívesen tartana ismét két nőt szexre, mint amikor még az ex nem tudta, hogy te veled is lefexik.
Nem szeret senkit a partnered, csak a saját magát és azt, ami a lába között van.
Téged se, nagyon tévedsz.
Tipikus narcisztikus a pasi!!
Nezzed a youtubon a Narcisztikus Mozaikok nevu csatornat a szoke novel!! O vyakorlati peldakat hoz! Keress ra aharomszogezesre !! Abbol Megereted minek csinalja!!!!
N
Szóval: nagyon szerette a tisztességes, szép és okos barátnőjét. Te meg erre irigy voltál és megdugattad magad.
Most, hogy csak te maradtál, rájött, hogy mit veszített és menne vissza.
Szerinted meg még a csaj a "talán mégsem annyira okos".
Neked nem tanácsra van szükséged, hanem papra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!