Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kommentel a pasim az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kommentel a pasim az exe bejegyzéseihez facebookon?

Figyelt kérdés

Pl ha valami sikert ért el a csaj, gratulál neki. Lehet hogy érez még iránta valamit?

Miattam dobta a csajt, megcsalta őt velem.

2023. aug. 13. 18:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%

Soha nem értettem, minek szed le valaki egy masik embert a párja nemiszervéről, hogy utána azon aggódjon, az övéről mikor akaszkodik máséra.

Elég nevetséges a dolog.

Amúgy meg, kérdezd meg őt. Ha hosszú kapcsolat volt, akkor valószínűleg kötődik még hozzá, bármennyivel édesebb is a te lábad köze. Ez nem feltetlen jelenti, hogy meg is dugja. Neked kéne tudnod, milyen embert választottál. Ha nem tudsz benne megbízni, szerintem megette a fene, de a te dolgod.

Én azért legalább magamban tisztáznám, hányadán állok a kapcsolatomban.

2023. aug. 13. 18:44
 2/13 anonim ***** válasza:
12%
Hogy mutassa a külvilágnak ő milyen jó barátnő. Mert jelenleg az a tendencia hogy aki nem mutatja közösségi oldalon magát a párjával, az biztos szar kapcsolat :D
2023. aug. 13. 18:47
 3/13 anonim ***** válasza:
69%
Nyalizik neki mert egy csicska.
2023. aug. 13. 19:51
 4/13 anonim ***** válasza:
62%
Sosem értettem az ilyet. Én ha szakítok valakivel, az le van zárva, nem állok le vele bájologni, de mi nők ebben sokkal határozottabbak vagyunk.
2023. aug. 13. 19:56
 5/13 anonim ***** válasza:

Jahogy az exe. Bocsi.

Hát azért mert még nem akadt le róla. Írj neki hogy foglalkozzon a saját életével.

2023. aug. 13. 20:13
 6/13 A kérdező kommentje:

Az pasim írkál a volt barátnője posztjaihoz. Én vagyok a hülye hogy ez engem egy kicsit bosszant?

Nagyon szép a csaj meg okos is (bár annyira talán mégsem ha a pasija megcsalta velem…), tudom hogy a párom nagyon szerette őt.

2023. aug. 13. 20:23
 7/13 anonim ***** válasza:

a nyomozás megy folyamatosan azt látom :)

A bizalom Nulla!

2023. aug. 13. 20:39
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem rosszból, de mit vársz te olyan fiútól, aki hűtlen volt az exéhez (LEHET nem csak veled!)? Sehogy se érthető, de komolyan. Te jelenleg azért vagy vele, mert az a volt párja kidobta/a partnered5azt hitte veled majd más lesz, de nem az, mert visszasírja őt /szívesen tartana ismét két nőt szexre, mint amikor még az ex nem tudta, hogy te veled is lefexik.

Nem szeret senkit a partnered, csak a saját magát és azt, ami a lába között van.

Téged se, nagyon tévedsz.

2023. aug. 13. 20:49
 9/13 anonim ***** válasza:

Tipikus narcisztikus a pasi!!

Nezzed a youtubon a Narcisztikus Mozaikok nevu csatornat a szoke novel!! O vyakorlati peldakat hoz! Keress ra aharomszogezesre !! Abbol Megereted minek csinalja!!!!

N

2023. aug. 14. 06:38
 10/13 anonim ***** válasza:

Szóval: nagyon szerette a tisztességes, szép és okos barátnőjét. Te meg erre irigy voltál és megdugattad magad.

Most, hogy csak te maradtál, rájött, hogy mit veszített és menne vissza.

Szerinted meg még a csaj a "talán mégsem annyira okos".

Neked nem tanácsra van szükséged, hanem papra.

2023. szept. 13. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!