Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne lépni?
A kapcsolatunk középpontjában a párom részéről a pihenés/alvás all.
Nem arról van szó hogy nem fontos de azért kezd atesni a ló túloldalára. Mert ilyenkor semmire és senkire nincs tekintettel.
Kb 2 hete sem volt dolgozni mert kozigazgatási szünet volt. Az egész hetet pihenéssel töltötte.
Most jövő héten újra szünetük lesz, de már most kijelentette hogy ő pihenni akar, mert jár neki, nehogy már..
Kellene egy jó ismerősnek segíteni akire bármikor számíthatunk, neki is sokat segít most is, kb 3 óra lenne az egész..ezen fel van háborodva h ő pihenni fog és stb..nem ér rá..
Nekem ez a hozzáállás rosszul esik hogy ennyit nem tud viszonozni hogy az egy hetébol 3órát nem tud kiszakítani, meg fel van háborodva.
De amúgy minden vasárnap kb 10ig tud aludni, délután pihen is .
Szerinted mi az oka, hogy mindenki azt hitte, hogy egy újabb lábtörlő csaj hisztizik a xar kapcsolatba miatt, amiből nem mer kilépni.
Téged mi tart benne? Várod, hogy megkéri a kezed?
"Kellene egy jó ismerősnek segíteni akire bármikor számíthatunk, neki is sokat segít most is, kb 3 óra lenne az egész..ezen fel van háborodva h ő pihenni fog és stb..nem ér rá.."
Jó ismerősnek mi? Biztos megint anyádék boltjában kellene valamit molyolni, amit nem akar. Teljesen érthető. Anyádék meg ne azért segítsenek, hogy cserébe ugráltathassák az embereket.
ha min 10 órát dolgozik + sokat ingázik (min 1 óra) akkor én megétem mert én is voltam ilyen helyzetben és nagyon kimerítő.
Ha te aktívabb életet akarsz élni akkor lehet hogy nem ő az embered.
Van esélye annak is, hogy endokrin beteg ha mutat hajlandóságot akár ki is lehetne vizsgáltatni így lassan de javulna a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!