Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Válófélben lévő férfi elviszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válófélben lévő férfi elviszi a családot nyaralni egy hétre?

Figyelt kérdés

Ismerkedem valakivel, aki korábban házas volt és nemrég adták be a válást, viszont most elmentek együtt nyaralni, hogy a gyereküknek meglegyen a nyári élmény és korábban már lefoglalták az utat. Bízom benne, tudom hogy köztük vége, nem ezzel van a gond, csak nekem mégis furcsa, hogy "eljátszák" a családosdit, miközben mi randizunk. Még nem vagyunk együtt, ez részben a folyamatban lévő válás miatt is van, nekem mégis fura a helyzet. Ti hogy reagálnátok? Értem, hogy a gyereket el akarja vinni, nem mondhatom, hogy ne vigye, a feleségével meg nem gyűlölik egymást, szóval szerinte belefér a közös program, de én mégis szarul érzem magam. Nem mondtam neki, nem akartam, hogy rossz érzésekkel menjen el, és sárkány sem akarok lenni, aki elválasztja a régi életétől, de rosszul esik, főleg hogy velem nem csinált ilyen programot, mert a nyári szabadságaink tervezésekor még nem ismertük egymást, én pedig sokszor dolgozom hétvégén.

Egyébként minden rendben lenne, nagyon figyelmes, jól megértjük egymást, órákig tudunk beszélgetni és a kémia is megvan, de erre most nem tudom hogy reagáljak.

2023. aug. 9. 15:46
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
70%
Ezért nem kellene gyerekes, elvált, vagy valofelben/"valofelben" lévő emberekkel kikezdeni..
2023. aug. 9. 16:16
 12/33 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen érthető, amit érzel. Nem tudom, mennyi ideje jártok, de érdemes lenne elgondolkodni a folytatáson. Ugyanis ez valószínűleg meg fog ismétlődni "a gyerek érdekében". Az én barátoméknál ugyanez ment 20 éven keresztül, még javában tartott, mikor járni kezdtünk. Közös túrák, ünnepek, vacsorázgatás. Azóta szűnt meg, mióta a gyerek külföldön él. Engem ez nagyon zavart, többek között ezért utasítottam vissza a házasságot. Mivel már egyikünk sem fiatal, megengedhetem magamnak, hogy ne kössem le magam. Amíg fiatalok vagyunk, szeretnénk tartozni valakihez, de a te esetedben ez egy idegen család lenne.
2023. aug. 9. 16:23
 13/33 anonim ***** válasza:
70%
Elviszi.
2023. aug. 9. 16:54
 14/33 anonim ***** válasza:
86%
Amikor ilyeneket olvasok, mindig az a hozzászólás jut az eszembe, ahol az ex leírta, hogy a nagy gyerekek miatti közös találkáknak az lett a vége, hogy újra teherbe esett az ex pasitól.😃
2023. aug. 9. 17:08
 15/33 anonim ***** válasza:
88%

Folyamatban van a válás, aham, még együtt nyaralnak egyet utoljára, hogy meglegyen a nyári élmény és korábban már lefoglalták az utat, aham.. Marha átgondolt nem? Mennyivel nyaralás előtt szoktak lefoglalni az emberek utakat? Szerintem januárnál hamarabb nem, de ha romokban a házasság, tényleg az a prioritás, hogy nyaralást foglaljunk? Ok, a repülőjegyre ha nem is fizette ki a pluszt, hogy módosíthat legyen, de ha kocsival mentek, akkor a szállodát, apartmant normális ember lemondhatóra foglalja, főleg, ha gyerekes, hiszen a kis vakarcsok a lehető legjobb időre tudják időzíteni a betegséget.

Tegyük fel nem voltak még fasírtban, de azóta úúúúgy megromlott a viszonyuk - de azért annyira nem, hogy egy nyaralást a gyerek érdekében még megejtsenek együtt - , hogy el is döntötték, hogy jogilag is véget vetnek a többéves házasságuknak, gyerekkel, aztán gyorsan meg is beszéltek mindent, elrohantak a bíróságra is, hogy haladjon a válás addig is, amíg nyaralnak egyet, ha már be van fizetve! De ismerkedni elkezdeni is fontos volt, persze, nehogy véletlenül p.unci nélkül maradjon pár hétre is! Szerinted ennek mennyi a valószínűsége, hogy így történt?

Otthonról legalább elköltözött már? Nem írtad, de van egy sejtésem, hogy nem. Ha ebből egy pont is igaz, akkor kezd el megemészteni, hogy nemcsak a nyarad, hanem majd a karácsonyod, meg minden ünnep is hasonlóan fog telni, sőt otthonról elköltözni sem lesz olyan sürgős.Ne legyen igazam, de eléggé kamu szagú az egész, tippre a faszi már kifele kacsingat, de válni nem fog, hacsak nem az asszony hajítja ki.

2023. aug. 9. 17:15
 16/33 anonim ***** válasza:
84%
Nyaralás oké gyerek oké de ha válik akkor miért nem téged visz helyette?ha még mindig ilyen fontos a közós program az exxel akkor hagyd mert csak szívni fogsz.
2023. aug. 9. 18:19
 17/33 ildibrexy ***** válasza:
87%
De azért közös ágyban alszik a nyaraláson az exèvel a gyerek erdekèben?
2023. aug. 9. 19:16
 18/33 anonim ***** válasza:
70%
Felejtsd el. Az unokatesom is elvált az 5 éves gyerekkel. Egész télen mindent megtett az ex hogy tönkretegye, a gyereket is az anyja ellen uszitotta. Márciustól arrafelé meg eggyutt lógnak. Per pillanat nem mert van más probléma de találkozhatnak viszont össze nem költöznek. Az exférj kocsijának a rendszáma a volt feleség neve és születési éve. Nem értem ha elváltak akkor miért nem válik le róla, és az unokatesom is hogy tudta elfelejteni hogy egész télen zaklatta, gyereket ellene uszitotta sőt karácsonykor másfél hétre ellopta a gyereket és lefizetett rendőrt, gyámhatóságit hogy csak amikor ő akarja akkor adja vissza a gyereket. Hiába fordult az anyuka mindegyikhez kinevették. A karácsony úgy telt el hogy azt se tudta látja e még a gyereket mert az exférj azt is mondta hogy kiviszi Amerikába. Ezek mellett mégis elsiklik és jóba van vele. Szóval el kell felejteni az ilyen férfit mert ez nem tud leválni az Extol. A gyereket is megkavarjak. Mert a gyerek tudja a válást és nem érti akkor hogyhogy eggyutt járnak. El kell felejteni. Ezek se veled se nélküled. Ha a nő találna valakit meg a férfi feltekenykedne és a gyerekkel zsarolna a nőt hogy elveszi. Nem tudom nem tudják elfogadni hogy a nő otthagyta őket és hizelegmek. A gyereket használják fel hogy visszaszerezzék a nőt v
2023. aug. 9. 19:33
 19/33 mienkamennyekorszaga válasza:
21%
Az lett volna a korrekt ha téged is elhivnak nyaralni és mentek 4-en, ez így elég fura viszont.
2023. aug. 9. 21:43
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudhatod, hogy ilyenkor külön ágyban alszalnak e,

Sokan nem tudnak lezárni egy kapcsolatot tisztességgel, csak sodródnak.

2023. aug. 10. 06:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!