Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válófélben lévő férfi elviszi a családot nyaralni egy hétre?
Ismerkedem valakivel, aki korábban házas volt és nemrég adták be a válást, viszont most elmentek együtt nyaralni, hogy a gyereküknek meglegyen a nyári élmény és korábban már lefoglalták az utat. Bízom benne, tudom hogy köztük vége, nem ezzel van a gond, csak nekem mégis furcsa, hogy "eljátszák" a családosdit, miközben mi randizunk. Még nem vagyunk együtt, ez részben a folyamatban lévő válás miatt is van, nekem mégis fura a helyzet. Ti hogy reagálnátok? Értem, hogy a gyereket el akarja vinni, nem mondhatom, hogy ne vigye, a feleségével meg nem gyűlölik egymást, szóval szerinte belefér a közös program, de én mégis szarul érzem magam. Nem mondtam neki, nem akartam, hogy rossz érzésekkel menjen el, és sárkány sem akarok lenni, aki elválasztja a régi életétől, de rosszul esik, főleg hogy velem nem csinált ilyen programot, mert a nyári szabadságaink tervezésekor még nem ismertük egymást, én pedig sokszor dolgozom hétvégén.
Egyébként minden rendben lenne, nagyon figyelmes, jól megértjük egymást, órákig tudunk beszélgetni és a kémia is megvan, de erre most nem tudom hogy reagáljak.
Folyamatban van a válás, aham, még együtt nyaralnak egyet utoljára, hogy meglegyen a nyári élmény és korábban már lefoglalták az utat, aham.. Marha átgondolt nem? Mennyivel nyaralás előtt szoktak lefoglalni az emberek utakat? Szerintem januárnál hamarabb nem, de ha romokban a házasság, tényleg az a prioritás, hogy nyaralást foglaljunk? Ok, a repülőjegyre ha nem is fizette ki a pluszt, hogy módosíthat legyen, de ha kocsival mentek, akkor a szállodát, apartmant normális ember lemondhatóra foglalja, főleg, ha gyerekes, hiszen a kis vakarcsok a lehető legjobb időre tudják időzíteni a betegséget.
Tegyük fel nem voltak még fasírtban, de azóta úúúúgy megromlott a viszonyuk - de azért annyira nem, hogy egy nyaralást a gyerek érdekében még megejtsenek együtt - , hogy el is döntötték, hogy jogilag is véget vetnek a többéves házasságuknak, gyerekkel, aztán gyorsan meg is beszéltek mindent, elrohantak a bíróságra is, hogy haladjon a válás addig is, amíg nyaralnak egyet, ha már be van fizetve! De ismerkedni elkezdeni is fontos volt, persze, nehogy véletlenül p.unci nélkül maradjon pár hétre is! Szerinted ennek mennyi a valószínűsége, hogy így történt?
Otthonról legalább elköltözött már? Nem írtad, de van egy sejtésem, hogy nem. Ha ebből egy pont is igaz, akkor kezd el megemészteni, hogy nemcsak a nyarad, hanem majd a karácsonyod, meg minden ünnep is hasonlóan fog telni, sőt otthonról elköltözni sem lesz olyan sürgős.Ne legyen igazam, de eléggé kamu szagú az egész, tippre a faszi már kifele kacsingat, de válni nem fog, hacsak nem az asszony hajítja ki.
Nem tudhatod, hogy ilyenkor külön ágyban alszalnak e,
Sokan nem tudnak lezárni egy kapcsolatot tisztességgel, csak sodródnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!