Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tart bizonytalanságban a barátom?
Figyelt kérdés
Egyszer odaadó, figyelmes, imád, de van, amikor 2 napig se hív, vagy ír. Mit tegyek? Legyek kezdeményezőbb, vagy ellenkezőleg, visszafogottabb, vagy esetleg kérdezzem meg tőle? Egyszerűen nem tudom, mit szeretne tőlem, vannak-e tervei.2023. aug. 9. 13:04
1/12 anonim válasza:
Ne kezdeményezz, és ne is menj bele a gyerekes játszmáiba...legalábbis én azt feltételezem, hogy rettentő éretlen, és fejletlen érzelmi intelligenciára vall ez a fajta viselkedés. Óvakodj azoktól, akik így viselkednek.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor mit csináljak? Szeretem...
2023. aug. 9. 13:12
3/12 anonim válasza:
Csak egy megoldás van, nyíltan rákérdezel. Ha összevissza hadovál, terel, akkor biztos lehetsz benne, hogy mellette szenvedés lesz minden együtt töltött nap.
Ha képes normális, felnőtt ember módjára lekommunikálni, mi is a baja, onnan már el lehet indulni.
4/12 anonim válasza:
Ez játszma. Így akarja fenntartani az érdeklődésedet.
Simán hanyagolnám, nem jelentkeznék igazából tojnék rá.
5/12 anonim válasza:
Ahogy fentebb írták, ez játszma. Volt ilyen kapcsolatom, pokol. Én is szerettem, aztán rájöttem, hogy hülyét csinál belőlem.
6/12 anonim válasza:
Kb hobbija vagy.
Valamikor kosarazik, valamikor haverozik, vmikor tanul, vmikor a nőjével van, valamikor videojatszik, es igy tovabb.
Elvan nelkuled is.
7/12 anonim válasza:
Kérdés miért 2 naponta ír és mennyit taliztok, hogyan viselkedik veled amúgy.
8/12 anonim válasza:
Ha fontos neked, akkor
1) nem várod, hogy mindig csak ő keressen, te is ráírhatsz néha
2) megkérdezed, hogy miért nem ír
9/12 anonim válasza:
Én se értem, hogy miért nem írsz rá lehet arra vár...
10/12 A kérdező kommentje:
Írok én, de nagyon rövidre zárja a beszélgetést. Kinek van így kedve ehhez?
2023. aug. 9. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!