Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek ugye könnyebb párt találni?
Figyelt kérdés
(mint forditva)2010. okt. 15. 12:49
11/21 anonim válasza:
Főleg mert párkapcsolatra a nőknek nagyobb az elvárásuk mint a férfiaknak .
12/21 A kérdező kommentje:
igaz
2010. okt. 15. 13:36
13/21 anonim válasza:
Aki írja, hogy szexparnert igen, annak igaza van. És utána írja, hogy de párt sokkal nehezebb, az meg hülye. Ha egy nő talál egy pasit, akkor egy pasi is talált egy nőt. Szexnél azért nem áll ez így, mert ott kevesebb pasi visz el több nőt, míg a kapcsolatok tartanak valameddig.
14/21 anonim válasza:
A nők inkább külcsínnyel hódítanak. Legalábbis elsőre. Ám mégsem elég a smink, csinos ruci, ápolt bőr. Mostanában pont azt vettem észre, hogy milyen sok szép lány rohangál az utcán, jár el bulizni és mégis egyedül van. Én is mindent megteszek, hogy jól nézzek ki, de a pasik leragadnak ott, hogy megnéznek, szóval egyáltalán nem könnyű pár találni úgy sem, ha viszonylag csinos vagy.
Persze pasiknak sem lehet könnyű, de mivel nekünk van ez az adunk és még így sem megy, azt kell mondjam nekünk nehezebb...
15/21 anonim válasza:
Szerintem nem.. figyelj, ha egy pasi odamegy hozzád parkban v vmi és beszélgettek, megadja számát stb az nemgáz, és a csajok is odamehetnek, de van aki ezt bunkóságnak tartja. vagy pl én simán odamennék egy pasihoz vmi kamuszöveggel h megismerjem, de azért nem adom magam olyan könnyen˙;) szval én inkább elvárom h a pasi jöjjön oda hozzám.:D
16/21 anonim válasza:
"Ha egy nő talál egy pasit, akkor egy pasi is talált egy nőt."
Csakhogy itt nem arról van szó, hogy már megtalálta, hanem arról, hogy ha keres, akkor mekkora valószínűséggel és mennyi idő alatt talál párt. :D
17/21 anonim válasza:
Igazi férfiből sokkal kevesebb van. Inkább frusztrált kisfiúkat látok mindenfelé.
18/21 A kérdező kommentje:
Milyen egy "igazi férfi"?
2010. okt. 16. 09:10
19/21 anonim válasza:
Röviden leírva: olyan ember, aki nem a külvilág felől nyeri az önbecsülését, nem mások pozitív vagy negatív reakcióitól, körülményektől függően bízik önmagában. Szabadon kifejezi önmagát, van egy határozott életcélja, már a jelenlétével, a pozitív kisugárzásával értéket ad másoknak. Csak önmagára támaszkodik, erős, de mégsem megmerevedett, változásra képtelen személyiség.
20/21 A kérdező kommentje:
Amerikai szinészek közt biztos van ilyen!
2010. okt. 16. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!