Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szüleim nem akarják elfogadn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Edina015 kérdése:

A szüleim nem akarják elfogadni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy számomra komoly és fontos dologról szeretnék véleményt kérni tőletek!

23 éves lány vagyok, meg ismerkedtem egy sráccal aki 34 éves, 3 hónapja vagyunk együtt!

Nagyon szeretjük egymást, minden nagyon jól működik köztünk, és mindkettőnknek ugyan azok a vágyai, a tervei, egyszóval nagyon egyhullám hosszon vagyunk!

A szüleim tisztába voltak a korával, nem is volt baj azzal, csak van még valami amit nem mondtam el nekik. Van egy kislánya a régi házasságából aki 5 éves. Én ebből nem csináltam sose gondot, elfogadtam, hiszen ő ezért miért lenne rossz ember? Szeretem őket, ők a mindeneim. A kislány nincs mindig vele mivel inkább az édesanyjával van.

De mindezt édesanyám meg tudta és nagyon tiltani kezdett, hogy hadjam el, ne legyek vele, nem lesz ez jó. Hol ott, a szüleim is ugyan ebbe a cipőbe voltak, amikor megismerkedtek édesapámnak volt egy lánya és úgy kerűlt össze édesanyámmal de nekik nem jött össze túlságosan ez a kapcsolat és anyukám azóta is bánja.

De én úgy gondolom hogy nincsen joga magukhoz hasonlítani a mi kapcsolatunkat mert ez teljesen más, a barátom nagyon szeret engem, félt és vigyáz rám! Amióta meg ismert teljes az élete és ez kőlcsönös! Nem voltam még senkivel sem ilyen boldog mint vele!

Hogyan tudnám ezt a szüleimmel meg értetni hogy ő nem rossz ember és vele akarok lenni? Szeretném ha megértenék hogy tudom mit csinálok, és biztos vagyok a döntéseimben!

2023. aug. 6. 10:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Igazad van. És itt még sokaknak igaza volt, és sok hasznos tanácsot adtatok, ez első 2 kommeltelő is nagyon korrekt válaszokat adott.

Én úgy gondolom hogy igazán ezen csak idő tud segíteni, és az idő tud bizonyítani. 3 hónap nem sok idő, de ha kiállok mellette, és telnek majd a hónapok akkor majd szép lassan rá fogok jönni hogy tényleg müködik köztünk vagy sem. S hogy ha a sors egymásnak szánt akkor együtt maradunk ha meg nem akkor külön válnak útjaink de addig is nem tilhat senki semmit, ameddig ők is nem ismerik.

2023. aug. 6. 15:12
 12/15 anonim ***** válasza:
80%

11. Megválaszoltad magadnak kérdező!

Fel a fejjel,majd alakul.

Az is lehet hogy anyukádnak lesz igaza,de az is elképzelhető hogy egy élethosszig tartó boldog párkapcsolat lesz. Majd kiderül,remélem jól alakul. :)

2023. aug. 7. 06:34
 13/15 anonim ***** válasza:
46%
Parszor telelovi a puncid aztán rájössz h elvesztegetted a fiatalsagod
2023. aug. 7. 06:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A szûleidnek valahol mégis igaza van! Jobb egy olyan tàrs a Te korodban, akinek nincs gyereke! Én se örûlnék, ha a helyûkben lennék!
2023. aug. 7. 08:18
 15/15 Sophia Ajutthaja ***** válasza:
75%
50/N Anyukád féltése jogos. 23 évesen nagyon-nagyon fiatal vagy. Nem tudom, nem úgy látni a dolgokat, hogy a barátod, talált egy fiatal lányt, aki belezúgott; és igen a barátod gyereke, sok esetben inkább konfliktus forrás, mint öröm; főleg ha lesznek saját gyerekeitek, ha a barátod egyáltalán szeretne.
2023. aug. 7. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!