Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm szakított velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szakított velem nemrég, szeretném megérteni őt. Mi lehetett a gond?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek! Én (18f) és a barátnőm (19l) már több mint egy éve együtt voltunk. Mi voltunk egymás első komoly kapcsolata. Nagyon közel álltunk egymáshoz, és igazán szerettük egymást. A családja is nagyon kedvelt engem, még most is barátok vagyunk a húgával és az öccsével. Segítek a lánytestvérének fizikából, mert ő most lesz a 8. osztályban. Ő az egyetemen tanul, én pedig még mindig a középiskolában vagyok. De működött, mindent meg tudtunk beszélni. Rendszeresen találkoztunk, terveink voltak a jövőre nézve, jó szexuális életünk volt, minden rendben volt. Még Bécsbe is elutaztunk télen. Kézzel írt leveleket küldtünk egymásnak, én verseket írtam neki, stb. Ez egy jó, szenvedélyes szerelem volt. Azonban az élet nehéz időszakot hozott mindkettőnknek, különösen január óta. Az egyetemen rengeteg a teendője, és folyamatosan fogyatékkal élő gyermekekkel kell foglalkoznia. Nehézségei voltak a közösségbe való beilleszkedéssel, és összeveszett régi barátnőivel a középiskolából.

Májusban kért egy szünetet. Tiszteletben tartottam ezt, de nem tudtam, mi lehet a probléma, és ő sem tudta. Csak annyit mondott, hogy bizonytalanná vált a kapcsolatunkkal kapcsolatban. A következő másfél hónap nagyon zavaró volt számomra, de úgy gondolom, jól kezeltem a helyzetet.

Ugorjunk június 27-ére, ekkor szakított velem. Még mindig nem tudta igazán megfogalmazni, mi a probléma, csak annyit mondott, hogy hideggé vált, és az érzései elhalványultak. És nem akarta megjavítani a helyzetet, mert hideggé vált. De még mindig úgy gondolja, hogy jó ember vagyok, és biztosan boldog volt velem, csak valami hirtelen megváltozott benne. De akkor miért nem próbálta meg megjavítani? Végül is ezen a szüneten alig találkoztunk, és ezeken a találkozókon nagyon ingatag volt a hangulata.

Mondhatjuk, hogy ez nem egy másik srác miatt volt, egyszer beszéltem az apjával, eléggé jól ismerem, és tudom, hogy az egyetemi élet ahol ő van milyen. Ezt kizárhatjuk.

Megviselt ez, de azt hiszem, most jó úton haladok egy hónapos elvonulás után. De nem érzem, hogy ez lenne a lezárás. Tele vagyok kérdésekkel, bár a lelkiismeretem tiszta, még mindig szeretem őt, és remélem, hogy visszajön hozzám, és szeretném megérteni őt. Egyszerűen nem értem. Egy évig boldog volt velem, és hirtelen ennyire elhalványultak az érzelmei, hogy még a problémát sem akarja megoldani, ami pedig nem is ismert. Beszéltem a szüleivel, sokat gondolkodtam, és kíváncsi vagyok a véleményetekre. Úgy gondolom, a probléma az lehet, hogy még nagyon éretlen, és életében válságos időszakot él át. Talán túl sok a terhe, és valóban önmagát keresi. Valami megváltozott benne, és azt hiszem, a könnyebb utat választotta. Az nem az az ember, akit megismertem.

Nem tartom a kapcsolatot vele, de elkezdtem nyitni a testvérei felé. Szeretném a barátságot fenn tartani velük, amennyire csak lehet, és továbbra is segíteni a nővére fizikából. A család még mindig nagyon szeret engem. De végül biztos vagyok benne, hogy újra találkozunk majd.

A kérdésem az, mit gondoltok erről? Mi lehetett a probléma? Ha szükségetek van további háttérinformációra, nyugodtan kérdezzetek. És mik az esélyek, hogy visszajön hozzám?

2023. aug. 3. 23:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
Rengeteg pofont kapsz meg az életbe ez van csajodatbmar más dugja te is elvezd az eletet a tesoid meg engedd el ne legyél kis gci aki raakaszkodik
2023. aug. 4. 12:29
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Még abban a szakaszban vagy, hogy azt hiszed, meg lehet beszélni a dolgot. Nem érted, hogy ha te kedves, figyelmes és korrekt voltál vele, akkor miért hagyott el. Válaszokat szeretnél, mert az nem lehet, hogy egy sokáig tökéletesnek tűnő kapcsolat ilyen kurtán-furcsán érjen véget. Hidd el, a legtöbb ember, akit elhagytak, nagyon hasonlóan érez.

A lány kiszeretett belőled. S hogy miért, az igazából nem lényeges. Talán ő maga sem tudná megindokolni. Az élete az egyetemmel új irányt vett, új emberek veszik körül.

"valami hirtelen megváltozott benne. De akkor miért nem próbálta meg megjavítani?"

Megjavítani csak azt lehet, ami elromlott. Vele más történt: megváltozott.

Nincs rejtély, nincs megoldásra váró probléma, ennyi a válasz. Nem fogod visszakapni.

Akármennyire is szeretnéd őt viszontlátni, fogadd el, hogy ő már nem akar találkozni veled. Tartsd távol magad az otthonától, kerüld el a törzshelyeit, az egyetemét. A családjával sajnos le kell építened a kapcsolatot. Az otthonuktól távol barátkozz velük, ne akarj "véletlenül" összefutni az exeddel.

Ahogy más is írja, a kapcsolatotok gyakorlatilag akkor ért véget, amikor szünetet kért. Nem hibáztál, mindent jól csináltál, rendes srác vagy. Csak így alakult.

2023. aug. 4. 12:37
 13/17 anonim ***** válasza:
56%

Nagyon szep kis tortenet. Mar sirok is.

Most akkor a 8.os hugat korrepetalod vagy a noveret? Dontsd el, mert szetesik a sztori.

Ha netan megse kamu a sztori, akkor elmult a szerelem. Ilyen egyszeru. Szeret de nem szerelmes.

2023. aug. 4. 17:23
 14/17 anonim ***** válasza:
38%

Kérdező, mintha rólam írtál volna. Én is nagyon hasonló cipőben jártam és szinte teljesen olyan voltam mint te, nagyon naív és végig reménykedtem. A lány is hasonló volt, mint amit te lefestettél.

Ez a reménykedés a részemről mindaddig ment, amíg meg nem tudtam, hogy már van valaki más az életében úgy, hogy még 2-3 hónap sem telt el a szakítást követően. Ez sajnos még mindig fáj nekem, de egyvalamire rámutatott és ezt tanácsolnám igazából neked is. Mindig készülj fel a legrosszabbra de egyszerre reméld a legjobbat.

Ez sajnos nagyon nehéz, de igazából a te és az én történetem mutatja azt, hogy bármennyire is aranyosnak mutatkozik valaki és játsza el azt, hogy mennyire szeret bennünket, még lehet legbelül egy r.banc vagy egy nem abszolút nem korrekt ember. Én azt javaslom neked kérdező, hogy tekints erre a dologra áldásként, én is ezt teszem. Jobb, hogy most szabadultál meg egy ilyen embertől, mint akkor mikor esetleg már gyerek van vagy gyűrű van az ujján..

2023. aug. 5. 00:36
 15/17 anonim ***** válasza:
48%
Amikor egyetemet kezdenek az elejen amig beilleszkednek jol Jon hogy van pasijuk de a vizsgaidoszaktol kezdve mar sokan leepitik a pasijukat mondvan h az egyetemre koncentralnak inkabb, meg ott jo szinglinek lenni foleg ha erdeklik a bulik. De ha nem bulizos akkor is felbukkan egy csomo helyes srac akivel szemezhetnek a folyoson akit sokszor latni Abba konnyebb belezugni mint a hetvegi megszokott pasiba aki kovetelozik h tobbet szeretne latni. Ez csak 1 tipp
2023. aug. 5. 02:24
 16/17 anonim ***** válasza:
76%

14...

"már van valaki más az életében úgy, hogy még 2-3 hónap sem telt el a szakítást követően." - "még lehet legbelül egy r.banc"

Jujj mekkora r.banc! 2 hónap múlva már lett is valakije, amikor veled már rég nincs együtt!? Anemjóját! Szerintem ez teljesen normális, azért ne fikázzunk már le mindenért valakit!

2023. aug. 5. 02:24
 17/17 anonim ***** válasza:
22%

16: ha neked a 2 honap az a “reg nincs egyutt” kategoriaba esik, akkor sajnalom. Ezekszerint mas az ertekrendunk.

Ugy gondolom, ha valaki ilyen hamar masik pasit talal maganak, akkor az exet sosem szerette igazan es ezzel van a baj leginkabb. Az hogy 2 honap utan uj faszija van, mar csak egy mellekhatas..

2023. aug. 5. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!